От: Поезия... Нестандартна услуга!
Очевидно е, че не ти върви с жените. Очевидно е и защо. Очевидно е, че без пари не можеш да си намериш жена, пък явно дори и за пари много-много не ти налитат. Дано поне да си намериш някой мъж!*
Е, аз пък не мразя мъжете, защото знам, че освен инфантилни комплексари като теб има и качествени представители на пола.
А ако искаш бате Енчо на партито за интелектуалния ти трети рожден ден, ще те черпя. Дори ако случайно нямах парите, щях да ги изкарам дотогава, защото има много време, докато достигнеш нивото на поне средностатистическо тригодишно дете.*:beer:
Виж... да те наречем условно госпожице Х... не по добре госпожице М ? нали Госпожице
М е по добре...
АКО ЖЕНИТЕ ПРИЛИЧАХА НА ТЕБ... БИХ СЕ МОЛИЛ ДА НЕ МИ НАЛИТАТ
ИЗОБЩО...
Колкото и пари да изкарваш няма да ти стигнат за да си оправиш уродливата снага и мутра и то дори ако докрор енчев ти направи
99% отстъпка от цените си!
Стига да не го е гнус да те докосва
И да ти случайно нямаш парите за да ме черпиш и не вярвам че ще успееш да изкараш достатъчно, като гледам как живееш и на какво прилича творчеството ти...
Ако на мен ми е трудно да намеря жена... това означава че за теб ще е невъзможно да си намериш дори и куче което да те обича, а да не бяга квичейки като му кажеш КЪЧИ-КЪЧИ...
И СМЯТАЙ ЩОМ АЗ С НИВОТО НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ НА ТРИГОДИШНО ДЕТЕ... УСПЯХ ДА РАЗБЕРА ЩО ЗА КРАВА... ПАРДОН ЩО ЗА СТОКА СИ, ТО ТОГАВА КАКВО ОСТАВА ЗА НОРМАЛНО ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК...
и ТОВА ЗА СКЪСАНИЯ ЧУЛ ЧЕ СЕ ВИЖДАЛО НА КАКВО ПРИЛИЧАШ...
НЕУВАЖАЕМА ГОСПОЖИЦЕ
М - НЕ СКЪСАН ЧУЛ!!! АКО ЩЕ И НА БАТ ВЕРСАЧИ ДРЕХИ ДА ТЕ НАКИЧАТ И ТО С ЕДИН КАМИОНДА ТЕ ЗАСИПЯТ ОТГОРЕ ПАК ЩЕ СИ ЛИЧИ ЩО ЗА ТВАР СИ
АКО ЖЕЛАЕШ ЗА В БЪДЕЩЕ ДА СЕ ПРАВИШ НА НЕЗЕМНА ХУБАВИЦА И ДА СИ ЛЕТИШ В ОБЛАЦИТЕ... ТО НАПРАВИ ТАКА ЧЕ ДА Е ТРУДНО ДА СЕ НАМИРА ИНФО И ТВОИ СНИМКИ В НЕТА...
БИЛ И ДАЛ ГОСПОД... ГОСПОД Е ПОВРЪЩАЛ И ПИЩЕЙКИ Е ИЗБЯГАЛ КАТО ТЕ Е ВИДЯЛ!
Ти не мразиш мъжете? - че как да ги мразиш? Аз мога ли да мразя ТРИГЪРДИТЕ КИРОНДИ ОТ СЪЗВЕЗДИЕТО БЕТЕЛГИУС? НЕ!!! НЯМА КАК, ЩОТО СА ТОЛКОВА НЕДОСТИЖИМИ ЗА МЕН, КОЛКОТО ЗА ТЕБ СА НЕДОСТИЖИМИ И МЪЖЕТЕ ОТ НАЩА СИ ПЛАНЕТА! Не мой да мразиш нещо дето само го сънуваш и гледаш по тиливизията
И в заключение?
ТИ СИ БЕДНА, ГРОЗНА, ДЕБЕЛА, БЕЗДАРНА И СИ ФАНАЛА ПАЯЖИНА ЩОТО НЯМАШ ПАРИ ЗА БАТЕРИИ...
И ТИ ИМАШ НАГЛОСТА ДА СЕДНЕШ ТУК И ДА ПЛЮЕШ ПО МЕН???? ЕБАТИ НАГЛОСТААААААААА ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ТИ СИ ЗА РАЗСТРЕЛ ПРОСТО ИЛИ ПО ДОБРЕ ЗА СМЪРТНА ПРИСЪДА ПО ИРАНСКИ!
И за да има върху какво да мислиш докато те сърбят хемороидите... щи са пофаля - имам повече от теб във всяко отношение - ум, пари, визия, живот...
Откъдето ида го погледнеш си прецакана
Ай довиждане и благодаря за кефа който ми достави да ти кажа всичко това
)))))))))))))))))))))))))
почти оргазъм...
А и жена ми която е около5 пъти полека от теб, и около милион пъти по красива, токущо ми сервира малки сладки пържени кифтенца
ши си хапна сладко...
И ще и покажа твои снимки да СЕ ПОСМЕЕМ ЗАЕДНО
аМА СЛЕД КАТО СЕ НАЯДЕМ ЗА ДА НЕ НИ СЕ ПРЕЦАКА АПЕТИТА... ЩОТО СИ СТРАШНО...