Поздравления, че спечелихте 650 000 евро (някой друг да е спечелил) ?

webmast367

Well-Known Member
Гледам ей сега на мейла едно спамче, което не се сдържах да не прегледам... все пак пише - Поздравления, че спечелихте 650 000 евро
:D

Съобщението гласи:

Поздравления, че сте спечелили 650 000 евро в месечните равенства за Евро Милиони / Google Промоции, проведени на 29 юни 2018 г.

Свържете се с нашия агент по исковете Email: [email protected]

Въведете лични данни:
1. Пълно име:
2. Адрес:
3. Пол:
4. Възраст:
5. Професия:
6. Телефон:

Робърт Автандилайн
Онлайн координатор

Няма линкове или връзки :D

От бюрото на:
Н Робърт Автандилайн
ПЛАЩАНЕ ЦЕНТЪР ДЕК
Абонати от чужбина агент
EUR Милиони лотария насърчаване на регионалните офис.
101 Старата Глостърска улица, град Лондон.

Внимание,

Вашата поща е прочетена, бих искал да ви поздравя още веднъж при появата ви като един от победителите в лотарията на Million Euro / Google Lottery, която се проведе тук в Лондон. Също така искаме да Ви информираме, че законно сте спечелили лотарията. моля, обърнете внимание, че произволните селекции на физически лица / организации, които са изтегляни автоматично от милиони потребители на интернет и кредитни карти в целия свят и вашият имейл е съставен сред щастливите получатели, така спечелихте сумата.

Моля, обърнете внимание, че изискваме информацията, която не е включена в списъка, за да позволи на нашата банка-платец да започне да ви издава Вашата печеливша награда във вашата страна.

Въведете лични данни:
1. Пълно име:
2. Адрес:
3. Пол:
4. Възраст:
5. Професия:
6. Телефон:

При получаване на потвърждението по електронна поща ще бъдете уведомени от банката ни за издаването на наградата ви за победител.

Поздравявам още веднъж.
Благодаря Ви за съдействието
С Най-Добри Пожелания
Н Робърт Автандилайн

Аз така си купих апартамента в Лозенец. Хвала на тези добри хора!

Аз така си купих апартамента в Лозенец. Хвала на тези добри хора!
:D Браво.. аз им казах да си ги наврат в гъзлетата! с 650к евро мислят че ще ме впечатлят хахах смешки - пари за солетки са тва :d

Малко са :D . Аз съм печелил 70% от акциите на Кока Кола поради заболяване на собсвеника.

ПОЗДРАВЛЕНИЯ.............................

Имаме удоволствието да Ви информираме за освобождаването на наградата ви на 16 Юли 2018 г. от програмиста на Австралийския международен лотария.
Което е изцяло базирано на електронен подбор на победителите, използващи техните имейл адреси, вашето име е приложено към номер на билет 575061725 8056490902 сериен номер 6741137002 партиден номер 8056490902/188
.
Тази партида изтегля щастливите номера по следния начин: 4-13-33-37-42bonus номер 17, което следователно спечели лотарията във втората категория. С настоящото сте одобрени еднократна сума от US$6,000,000.00 в паричен кредитен файл ref ILP / HW 47509/02 от общия паричен награден фонд
US$48,000,000.00( ЧЕТВЪРТ ОСМА МИЛЪК САМО ДОЛЪРИТЕ НА СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ) , Споделихме сред осем щастливи победители в тази категория.

Ехааа, те сега станах баровец :D

ПОЗДРАВЛЕНИЯ.............................

Имаме удоволствието да Ви информираме за освобождаването на наградата ви на 16 Юли 2018 г. от програмиста на Австралийския международен лотария.
Което е изцяло базирано на електронен подбор на победителите, използващи техните имейл адреси, вашето име е приложено към номер на билет 575061725 8056490902 сериен номер 6741137002 партиден номер 8056490902/188
.
Тази партида изтегля щастливите номера по следния начин: 4-13-33-37-42bonus номер 17, което следователно спечели лотарията във втората категория. С настоящото сте одобрени еднократна сума от US$6,000,000.00 в паричен кредитен файл ref ILP / HW 47509/02 от общия паричен награден фонд
US$48,000,000.00( ЧЕТВЪРТ ОСМА МИЛЪК САМО ДОЛЪРИТЕ НА СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ)
, Споделихме сред осем щастливи победители в тази категория.

Ехааа, те сега станах баровец :D

Ба мааму... ти изби рибата ле... :D аз с мойте 650к евро де съм тръгнал да се радвам ... :D Е ти вече си длъжен да почерпиш... :D

Честито на печелившите ! :D

Излезе ми късмета най-накрая :D Ще паля към Австралия с куфарите :D

Колега, защо са ти куфари? Нали си късметлия, ще си купиш всичко нужно там. И бъбрек ако ти е необходим :D

Горе