?!? май сгреши сайта... това е за фейсбоклук...
По-добре кажи защо си там.. в случай, че е нещо впечатляващо де...
Благодарим! И гледай да не настъпиш някоя крава по опашката...
Еми по-добре е, защото аз ако искам да гледам тажд махал мога да използвам ютуб. Ти все едно си отишъл на луната... в кенефа като идеш си направи 10 снимки, нищо че от луната има по-малкоЩото теми и снимки стил "Кое ще се напълни първо?" са много на място? Стига с този двоен стандарт, поне веднъж не хейти, бе егати... ццц
Колкото до "нещо впечатляващо" предполагам за теб това е да напуснеш границите на България. Иначе, съм по работа в Индия за 2 седмици.
Къв тоя скамерски сайт, глей къде ме препрати
Виж файлът 14510
Приличат ли си със нашите цигани или са по черни?
В Индия, доколкото знам, използват клаксона на колите за всяко едно действие и е направо лудница - като мравки са.
Да отидеш в страната на Буда и йога по бизнес - какво разхищение на възможности. Отивай в някой ашрам, money - сега е моментът за просветление. Стига с тия пари! Никой не ги е отнесъл в отвъдното. Завиждам ти благородно, обаче.
Успешни бизнес начинания, все пак. То се знае, че духовно няма да се обогатиш там, а само финансово.
Купи малко домати, зрели чушки и подобни зеленчуци, дето могат да им се вземат семената и донеси, моля.в Индия за 2 седмици
Купи малко домати, зрели чушки и подобни зеленчуци, дето могат да им се вземат семената и донеси, моля.
Ама не от техния Карфур, а от малките пазарчета.
Че в хиперите и те продават хибриди за търговия.
Ще е интересно да споделиш тук снимки и впечатления.
Купи си по модерен телефон с качествена камера , че това клипче много пикселирано.