harkon
New Member
От: Покажете Десктопа си
Какво стана с молбата ти за общежитие? Одобриха ли я?
Какво стана с молбата ти за общежитие? Одобриха ли я?
аз пълня докато се напълни десктопа и почнат да се натрупват едно върху друго от само себе си... след това архивирам в папка с месец и година като се натрупат такива папки ги местя в една папка кръстена декстоп ако не си спомням като ми трябва нещо кога съм работил по даден проект ползвам търсачката старя се да си кръщавам подробно както променям тайтълите във форума
картинка няма да пускам щото е убунту 11 с класическия интерфейс че новия ми беше некомфортен нещо.... нищо особено... работен комп
Това да не е само част от екрана или това е десктопа ти от 2004-та?
И аз го ползвам, но шорткътът на десктопа е по-бърз от него.Как може да тургате папки на десктопя си?
Яз ползвам Тотал Командър и папките на проектите са заковани в табове.
аз пълня докато се напълни десктопа и почнат да се натрупват едно върху друго от само себе си... след това архивирам в папка с месец и година като се натрупат такива папки ги местя в една папка кръстена декстоп
Разбира се.Можеш ли да кажеш откъде се сдоби с bookmarking demon-а. При желание, разбира се.
- ще преместя темата (разделя) защото ще стане много голяма за този медон. И на мен ми е интересн като софтуер.