P PyramidSeo Member 19 Ноември 2009 #1 Здравейте, Има ли възможност някой да ми изпрати покана за Google Wave
BullBlogger New Member 19 Ноември 2009 #2 От: Покана за Gwave а пробва ли да им пишеш PHP: https://services.google.com/fb/forms/wavesignup/
VPenkov New Member 19 Ноември 2009 #3 От: Покана за Gwave Имам, пиши ми с мейл и имай предвид, че не пристигат веднага. Имам 7 покани, между другото. Не ми трябват. Ако някой иска - да свирка.
От: Покана за Gwave Имам, пиши ми с мейл и имай предвид, че не пристигат веднага. Имам 7 покани, между другото. Не ми трябват. Ако някой иска - да свирка.
alexer Active Member 19 Ноември 2009 #4 От: Покана за Gwave Хвърли една насам, ако обичаш. Благодаря!
VPenkov New Member 19 Ноември 2009 #5 От: Покана за Gwave Е като не ти знам мейла, малко трудно ш'ти хвърля.
C cybervn New Member 19 Ноември 2009 #6 От: Покана за Gwave На *********** ако може да хвърлиш една .... Последно редактирано: 26 Ноември 2009
Z zwinkey New Member 23 Ноември 2009 #9 От: Покана за Gwave ей може ли една покана и за мене моля :| ако съвсем случайно ти потрябва мейл може да ме потърсиш на speedrush23[маймунско А/кльомба/at/или дори @]yahoo.com =]
От: Покана за Gwave ей може ли една покана и за мене моля :| ако съвсем случайно ти потрябва мейл може да ме потърсиш на speedrush23[маймунско А/кльомба/at/или дори @]yahoo.com =]
VPenkov New Member 23 Ноември 2009 #10 От: Покана за Gwave Пратих ти и на теб. 3 остават. Абе хора, давайте истински мейлове, не ме карайте да си играя. Имате спам филтри все пак.
От: Покана за Gwave Пратих ти и на теб. 3 остават. Абе хора, давайте истински мейлове, не ме карайте да си играя. Имате спам филтри все пак.
C cybervn New Member 26 Ноември 2009 #11 От: Покана за Gwave И аз имам вече няколко покани ... ако някой иска да праща мейл на ЛС
stiflar Member 27 Ноември 2009 #12 От: Покана за Gwave 35 свободни покани за Google Wave. Все още е preview.