Всъщност масово се ползва брояча на MS WORD.
Как се броят думите в няколко статии с този брояч?
Не - ценя си времето и усилията.ти стотинката ли цепиш?
Ами пиши и споделяй. Аз пък намерих тази за по-малко от 20 минути и я ползвам непрекъснато. Не вярвам да изготвиш по-добра.Харконе, аз като програмист ако ми дотрябва нещо такова, си го пиша за до 20 минути. Ако искам да е по-сложно, мога да отделя и час. Направо ме сърби да напиша набързо такъв скрипт на php, но не искам да ти развалям темата.
Ако правилно съм те разбрал по-горе питаш как могат да се видят думите от няколко статии в един и същи word file. Поне при мен е само като го маркирам текста и веднага ми изписва бр. думи.
Заедно с мен обаче, ще трябва да поканиш половината предприемачНе мога да реша - гурска просто фенка на харкон ли е, или е време да я поканим при "Хейтърите"?
Ти пък намери на кой да го кажеш изразявам се тук веднъж на 6 месеца :lol: Някой от нас хейти в момента, не забелязваш ли? няма да посочвам...Е то е въпрос на личен избор туй какво точно ще хейтиш.. . Важното е да се демонстрира уникален стил и да се практикува при (почти) всеки удобен случай.
То и аз се радвам на много неща, ама гледам да пазя тия си съкровени чувства за себе си.... . Не са полезни за имиджъ .
Ето това е! Направи добро и изяж г**но! harkon предлага нещо наистина полезно и го споделя с други /не го пази за себе си/, но веднага се намира някой кретен, който да се заяде и да философства тъпо! Ей, вкарвайте малко мисъл в действията си бе хораааа! Не всяка тема може да бъде поле за изява на комплексарските ви изпарения!
Никой не коментира. Явно броите думите на пръсти ...
айде сега помисли защо се получиха такива коментари :wink:
Няма какво да мисля по това. Целта бе да има коментари.
Е, предполагам това е провокация, за да се раздвижи темата. Защо трябва да се приема лично? :lol: Иначе нямаше да стане весело... ето - мен изпращат при "Хейтърите", някой си направи самореклама, трети нападат, четвърти така и не разбраха за каква програма иде реч /вероятно защото са от онези, които броят на пръсти/ :roll: Всичко си е в реда на нещата...Мисля, че не си забелязала, че всички коментари тръгнаха след:
айде сега помисли защо се получиха такива коментари :wink:
не беше към теб!, а към gurska.
Тя нещо се сърди...