Не, не се сърдя... няма за какво, в думите ти има логика, но случаят е друг... просто някои хора лесно се връзват на провокации, а те не са отправени към някого конкретно или със злоба, типична провокативна подбуда за диалог често срещан похват в журналистическите среди..
тогава защо ме нарече кретен и философ? забравих: и комплексар :-o
ако не е било към мен - тогава към кого?
Избери си само едно от двете. Незаслужено насочваш цялото внимание към себе си!
тогава защо ме нарече кретен и философ? забравих: и комплексар :-o
ако не е било към мен - тогава към кого?
трябва да е било към:
allseobg, Unwise, stroej.com, или (аз - nortrant) :roll:
или към всички изброени.
Тя програмата е супер, ако си фиксираме цените на думи. Ама тук фиксацията за статия е който колкото даде.
бъркаш се.и ако моето не съвпада с твоето, съвсем не означава, че трябва да се замерваме с репи
чакам gurska да каже към кого са насочени тези обиди...въпреки, че казва, че не са отправени към никого - аз не вярвам на това, но ако предположим че е така - тогава нямат място в темата - или иначе казано - СПАМ,а темата не е в оfftopic раздела (заслужена реп от AlanFort).
чакам gurska да каже към кого са насочени тези обиди...въпреки, че казва, че не са отправени към никого - аз не вярвам на това, но ако предположим че е така - тогава нямат място в темата - или иначе казано - СПАМ,а темата не е в оfftopic раздела (заслужена реп от AlanFort).
След това казва, че ме пробва (да види дали съм лабилен на провокации) - и това не го одобрявам
Сега сигурно е доволна, че се вързах :lol:
хората работещи за жълтите вестници не могат да се нарекат журналисти, те нямат имена и се крият като мишки.
Не са спам обидите, защото са реакция на казаното по темата от други потребители. :wink:
Ох, какво се разпали и ти сега... не ми изопачавай думите или в момента ме провокираш?! С удоволствие бих продължила дискусията, но наистина повече нямам време... ако толкова си обиден, пусни червено и ти... Хайде, успешна седмица на всички.
Не съм съгласен. На кой колкото даде си играе този, който или не си цени труда или не може да си намери достатъчно работа, защото другите не го ценят.
Абе по принцип си прав и така трябва да е. Ама резултата го виждаш и сам какъв е в секция Пазар.