Може ли някой, които се занимава с насърчаването на продукти на Clickbank, да сподели долу - горе на колко "хопа" прави продажба.
Аз се занимавам от по - малко от месец. Започнах с един смотан блог в Блогър, с него успях да направя шест продажби. Първата направих на 17-я "хоп" след това в рамките на 15 дена дойдоха и другите. Целевата ми страница не е нищо особено, но праща хора към сайта на продукта. Посетителите ми са долу - горе таргетирани.
От няколко дена пуснах друг сайт със същият продукт. Само, че е на мои домейн и хостинг, с по - добра целева страница и изглежда доста по - добре. Има двойно повече посещения и "хопсове", но няма продажби. Вчера примерно имам 219 - "хопса"; 44 - Hops Per Order Form Impression; 5 - Order Form Impression Count; 1 - Order Form Server Calls; и нито една продажба. Предните дни дори имах повече хопсове и пак нищо. Бях останал с впечатлението, че винаги, когато има "Order Form Server Calls" има и продажба, но явно не е така. Според вас има ли някаква вероятност Clickbank, да ме цакат в продажбите или просто хората не щат да купуват?
Q: Why does my number of Order Form Server Calls not match my Gross Sale Count?
A: There are several reasons that an order form server call may not turn into an order including (1) the customer didn’t enter all the fields correctly and (2) the customer’s method of payment was declined. When a customer doesn’t enter the fields correctly, which happens more often, our order form is designed to help customers to enter the correct information as efficiently as possible.
Здравейте,имам следния проблем, принципно реших да се захвана с така наречения онлайн маркетин, но за сега нищо не съм изкарал ,защото правя грешки а самото инфо което ми трябва, не мога да го намеря ако може по малумно да го обясните, много ще съм ви благодарен Горе долу ще ви кажа как започнах 1 напрваих си акаунт в кликбанк 2 харесах си продукт там копирах там ония линк сещате се дето се поставя на едно място 2 направих си акунт в adknowledge които прави саитовете и като цяло 5 сайта напрвих и нищо.Дайте ми савети за тракери безрлатни и подобни саитове Като кликбанк и като цяло това е благодаря за подкрепата !
ако искате кажете и ваште схеми, но по - лесен начин обяснено !
Да, добре ми изглежда както си почнал.Много точно се изрази извинявай опитвам се да обясня че незнам дали правилно ги права тея работи и дригия вапрос е следния може ли да ми кажете добри саитове като кликбанк и след това безплатен тракер и да ми обясните как да ги свържа работите за да стане всичко както трябва ? какви саитове използвате и какви тракери ви питах за да ви разбера самите схеми за да мога се науча от тях ?
в форума е обяснено но не мога да го разбера някави даски после ниши 5 асс да си напрвим някви работи от тоя сорт и не ми стана ептен ясно и аз искам самата подредба да я разбера от от руда примерно разбираш ли а по форомите малко пише тай като това принципно е ново за хората в Бг като цяло !