Добре де, ама и при вас ли дъските са такива смотани? Нарязани на 5 части - една по-голяма и 4 много малки? Няма ли начин да се редактира размера? И как се привлича трафик ? Аз си сложих една картинка на една дъска , но тя половината не се вижда и е толкова грозно , че аз самият нямам желание да влизам там, пък какво остава за непознати хора. И защо блогспот ? Има си Wordpress ( не му правя реклама ) и то елегантно и безплатно. Виждам, че освен авторът на темата никой друг не печели нищо и се замислям дали вече тази "пирамидка" не е изчерпана. Да не говорим , че интернет е наводнен от спам ( меко казано ). Напоследък ми се наби една реклама на един блог на български ( няма да давам линк , защото не знам дали имам право ) , но текстът е на български и имената са български , дори имитират коментари все едно от фейсбук профили....мъдри се и един чек с над 5000 долара печалба. Обаче , аз се поразрових и няма такива фейсбук профили , намерих и други "грешчици" ..
)) , което ми подсказа ,че е измама . Дребна , защото искат само 67 лв., аз не бих дал , а и ако 100 души се вържат някой ще си направи добро море .. Хора не се лъжете , така не се правят пари , от въздуха или от трафик и препродажби ( комисионни ) . Трябва си здрав труд и знания. Не казвам работа на заплата ...но трябва да се свърши нещо реално ....иначе ако всички печелят така ( със спам и ботове ) , как да очакваме да има производство и реална икономика?
P.S. Очаквам мнозина да ме нападнат , че като не ми харесва да не се занимавам , да ходя да паса овцете или да садя картофи ....... Не ме разбирайте криво , но как Ви звучи такава реклама - "Милиони хора печелят от в къщи......не се налагат да правите почти нищо.......1400 долара за 15-18 часа работ седмично. Ами не знам как да го определя , но в този живот всяко нещо трябва да се изстрада и нищо не идва даром. Ако всички си стооим в къщи и печелим такива пари без да правим почти нищо .....После да не се чудим , че било криза, че нямало морал, алчността била в повече , нямало човещина и добрина....Всъщност едва ли ще ме разберете. В тема която се говори за лесни пари съм тръгнал да спрягам понятия като морал, любов, задължения.....
)) Наивно нали . Ако извадя пачките и тръгна да Ви раздавам ще стана любимец на форума нали ? Бас държа.