От: Полезни съвети - Clickbank
Няколко съвета от мен.
1. Намерете подходящите картинки. - Това е ясно на всеки, най-добре стоят високите картинки, обаче също така забелязвам, че ако поставяте повече квадратни картинки с много текст и отвреме на време високи с по-малко текст изглеждат по-добре.
2. Тагвайте, хаштаговете работят и то перфектно, публикувах сигурно 200 картинки и не получих нито един репин, лайк и т.н., прочетох в един сайт, че хаштаговете са голяма работа и кво се оказа, качих още 60 картинки като им добавих тагове и изведнъж ... бум, дневно имах по 4-5 лайка/репин-а на тези картинки, намерих още 800 картинки от един торент, подбрах ги, намерих инфо за тях, отнемаше ми по 2-3-5 минути на пин, но ето няколко седмици по-късно, вече съм с 4 борда с общо около 1500 картинки, почти нямам връзки там, поне не такива за монетизация. Имам близо 300 последователя.
3. Репинвайте, не губете време да търсите големи страници, такива с по 500-1000 последователя са достатъчни. Преглеждайте страниците за афилиейт връзки, пълно е с такива които са кликбанк афилиейти. Исках инвайт само на едно място, не ме отразиха, обаче след като почнах да репинвам, почнаха да валят и поканите, може би на всеки 5ти репин имам покана, в момента съм в 8 групи с около 7000 общо последователя.
Още не съм монетизирал, мисля да изчакам още малко.