Ами да можеш да пишеш софтуер на Java.Какво визираш под научаване? Да знаеш синтаксиса на езика или да можеш да пишеш софтуер, да разбираш от алгоритми и прилагането им за решаване на проблеми, да си в час с технологиите. Та джавата си е просто един език с общо предназначение.
Да се науча да програмирам общо взето и искам да е на езика Java избрал съм него . Следваща стъпка да стигна до правене на Android приложения с Java. Нещо сайтовете вече не са ми интересни а и мисля, че вече всеки може да пусне един Wordpress и да си направи сайт.АПИ-та, глупости.
Първо се пише Змията, после нещо по сложно като Бомберман... ако не ти тръгват на всяка OS то има нещо сбъркано .
След това си слагаш някой irc клиент логваш се във freenode #java споделяш написаното и те правят на пух и прах (поне преди 15-тина години беше така), ако издържиш ставаш Джедай Мастър
Друг вариант е включи се в някой opensource проект.
Трети вараинт ако знаеш друг език напиши някоя тяхна популярна игра/библиотека/етц на Java.
... всъщност какво точно искаш дапрваиш с Java де
Е как бе бате? Ти ме разби. Това, C++, JS, C#, са си още лидери.Java-та не умира ли вече?
Андроида и заеба все пакЕ как бе бате? Ти ме разби. Това, C++, JS, C#, са си още лидери.
https://techbeacon.com/programming-language-rankings-which-ones-matterJava-та не умира ли вече?
Мм, много има докато отиде в задните позиции Java-та. Сега е от водещите. Бате, тук не си прав.Андроида и заеба все пак
па ще говорим след годинаМм, много има докато отиде в задните позиции Java-та. Сега е от водещите. Бате, тук не си прав.