ползвам тая чудесия отскоро и има ли плъгин чрез който публикациите да не излизат целите, а да излизат 10на реда и отдолу прочети повече
явно с добавки не става, къде могат да се намерят изходящите връзки, в смисъл ако се отворят с редактора да се променят техните кодове от но на до, нямам опит с този тип сайтове и нещо ме мъчи
Има ли плъгин за брояч на оставащо време - във всеки пост да поставям такъв и разбира се за всеки времето ще е различно
надява се сте ме разбирали какво търся
Пробва ли този плъгин?Търся plugin или widget или друго за регистрация,логване,забравена парола.
Да може да се постави в sidebar и да работи.
Пробвах над 15 плъгина,но или са само за логване или не работят добре.
Благодаря предварително
Интересувам се от плъгин, които да маскирва изходящите линкове ... примерно вместо изходящият линк да изглежда така: http://abv.bg, да изглежда по този начин: moqtdomain.com/out/neshtosi Надявам се че ме разбрахте Пробвах 6-5 плъгина, само един предлагаше такова нещо но беше някаква стара версия и не работеше както трябва.
Благодаря, първия ми свърши работа. +реп
Благодаря, първия ми свърши работа. +реп
Здравейте, от скоро съм във форума, разгледах и прочетох доста теми, като цяло доста полезни.
Интересувам се от плъгин който да праща различни постове в различни страници. Понеже знаете по дефулт постовете отиват в определена страница или по категория.
WP 3.5.1, Пробвах с плъгина на Ivycat (Posts in Page) но нещо не ме устройва, показва ми само заглавието на поста като линк в страницата, без съдържание.
Благодаря!