Темата е хубава и може би има случаи в които е нужно да се защитаваме!
ОБАЧЕ...
Що да не спрем с превишенията на скоростта?
Що не спрем да ревем, че полицаите се крият в храстите, или че не са означили къде подяволите ще ни чакат с радара? А, замисляте ли се че някой идиот който кара с 50 на радара и след 20 метра засилва мощната си каруца и след това може да прегази Ваш близък? Според мен трябва да се наложи закон в който да не уведомяват къде има камери и да се засилят с повече контрол над скороста! Съдя лично по себе си карам някой път с доста над ограниченията и няма кой да ме ограничи, знам къде са радарите, следя кога ми пресвяткат, но въпреки това аз съм нарушител, А НЕ ТРЯБВА и го осъзнавам.
Сигурен съм, че като нашият на всеки по 10 акта с по 200-300 лева за превишяване на скоростта, всеки ще стане доста по разумен, и не да ревете че Вие не сте знаели, че те се криели, че незнам си кво.
България е страната номер 1 с най - много смъртни случаи от катастрофи специално!
Дори има повече смъртни случаи от катастрофи в България, отколкото убити във войните между Сирийци и тем подобни
Обжалвайте неща които са извън закона, неща които сте с правото си да обжалвате!
Ще дам пример:
Един "Приятел" пълен боклук - алкохолик... 2 пъти му взимат книжката... обаче оня е тарикат.. ходи да обжалва актове и постановления, дрегерите не отчитали правилно - ходи да му взимали кръв,а се бави 3 часа и прави всевъзможни простотии да му намалее пробата, но кръвта не се чисти с дъвки, бягане и прочие.. и после и на съд ходи.. те се заяли с него пробите не били верни незнам си кви глупости... е познавам и друг боклук който прегази 1 дете на пешеходна пътека карайки с 150 градско (да се гони) много карате всички и много философствате!
Също ревем, че винетката била 100лв а нямало пътища... пък после викат на Бойко, ама ти строиш само магистрали... е чакай малко ... плащате винетка пък нямало пътища, пък после Бойко виновен че строял пътищата...
И аз понякога недоволствам, но когато съм нарушил закона, застрашил несъзнателно или съзнателно някого и т.н си поемам заслуженото! Като ме спрат и кажат нямаш колан и светлини и ми напишат 20лв акт не ходя да плача като момиче по адвокати и насам - натам, а благодаря, че човека все пак е бил разбран, а скромния фиш от 20лв ще ми е обеца на ухото - отивам, плащам си и готово!
Има много по-сериозни неща с които да занимаваме съдилищата, отколкото да обжалваме ВИНАТА СИ. Виновни, но сърдити!
Обръщението ми не е насочено към някой конкретно, а към всички които ще се познаят в краткия ми изказ! Мога да бъда доста по описателен, но нямам време в момента, а и на никой няма да му е интересно
Просто се замислете малко и направете нещо да почнат да ни наричат хора и да не сме толкова пропаднала общност!