G grigorov Active Member 15 Август 2014 #1 Здравейте, Убих се да търся и не виждам от къде мога да направя така, че когато оператора е извън линия да има освен име и mail също така и телефон да оставят хората... Да не би да е само за платените?
Здравейте, Убих се да търся и не виждам от къде мога да направя така, че когато оператора е извън линия да има освен име и mail също така и телефон да оставят хората... Да не би да е само за платените?
Miss Klassnaya Active Member 15 Август 2014 #2 От: Поле за телефон в Zopim? Прикачени файлове Без име.jpg 62.4 KB · Преглеждания: 10
G grigorov Active Member 15 Август 2014 #3 От: Поле за телефон в Zopim? Да не си с платен защото е коренно различен от моя? Аз нямам такива настройки :?
От: Поле за телефон в Zopim? Да не си с платен защото е коренно различен от моя? Аз нямам такива настройки :?
T the.rampage.rado Well-Known Member 15 Август 2014 #5 От: Поле за телефон в Zopim? Трябва най-горе в дясно да шибнеш, че искаш да преминеш към новия "мобайл френдли" уиджет... Ша ти се покаже тогава...
От: Поле за телефон в Zopim? Трябва най-горе в дясно да шибнеш, че искаш да преминеш към новия "мобайл френдли" уиджет... Ша ти се покаже тогава...
Miss Klassnaya Active Member 16 Август 2014 #6 От: Поле за телефон в Zopim? А, да. Това пропуснах да го напиша.
G grigorov Active Member 16 Август 2014 #7 От: Поле за телефон в Zopim? Да... и аз го разбрах малко след като писах. Благодаря Ви за отговорите!
От: Поле за телефон в Zopim? Да... и аз го разбрах малко след като писах. Благодаря Ви за отговорите!