Не трябва ли да има анкета, че да гласуваме в нея?
А иначе, аз имам 3G флашка, за да съм независим от основния доставчик и спиранията на ток. Каквото и да стане все ще имам нет, поне докато не свърши батерията на лаптопа.
Нет сърфъра ме предизвика като написа че форума не ставал за рекламиране на нищо
та такам да видим кой как ще гласува
Пак не си прочел
Пишещите във форума не са таргет група на рекламите по ТВ, нищо общо със самия форум
Иначе използвам на среден план с 512мб и много бързо ми свършват и после скоростта става леле мале
Пак не си прочел
Пишещите във форума не са таргет група на рекламите по ТВ, нищо общо със самия форум
Иначе използвам на среден план с 512мб и много бързо ми свършват и после скоростта става леле мале
Макс телеком не е 4gе за мобилен нет става а те операторите са от топ рекламиращите и точно смартфони и таблети с нет въртят тази година
(след това са лекарствата ама тук сме малки повечето за простамол и другите за самолета... макар че тези за настинка може)
офтопик:
на глобул има доплащане за бърз нет смс за лев и петдесет за още 100 мб на малките планове и 200 мб за 1,50 на големите ...
и наче аз правя по над 100 гб мобилен нет на 4г основен доставчик ми е
Макс телеком не е 4g
И аз бях една година на тях.
Прочети статията във викито деаз ти отговирх там
значи точно 4г си е само че има два стандарта вимакс и лте като CD +R и CD -(минус) R са два различни стандарта ама записвачката ти го поддържа всичките а никой не обръща внимание какви дискове си купува всички стават
Взех си мобилен от мтел още на втория ден след като го пуснаха. В началото беше малко тегаво ама с времето пуснаха по-добри планове.
Прочети статията във викито де
Скоростите на 4g на wimax са по-ниски от тези на 3g на мтел, защото те lte още не са пуснали за използване.