лте е друг стандарт за 4г вимакс също е 4 г за съжаление мтел и 100 гб трафик е много скъп кеф
В мoмента в свeтa нямa нито eднa мрежa, която да покрива изискванията за 4G мрежа, въпреки всичко LTE и WiMAX ще продължат да се водят като 4G, въпреки, че не покриват напълно изискванията на Международният телекомуникационен съюз
Кой е бил този втори ден?
Като си пуснаха услугата отидох на следващия ден да си взема стикче. Точна дата ли те интересува? Преди 4-5 години беше.
Интернет има мнооого преди стикчетата
Ей бях сигурен, че ще се хванеш за това Въпроса беше дали ми върши работа през телефона да се занимавам. Със стикчето си е много по-удобно. Иначе интернета на телефоните не го броя за мобилен, особено този от преди 5-6 години.
Въпроса е, че новите телефони от няколко години могат да правят wifi hotspot и да си шерваш нета от телефона с лаптопа
Защото четенето явно ти е трудно, ето ти и на БГ написано -
http://bg.wikipedia.org/wiki/4G
Саше ... Сашетова че не поддържа на 100 процента стандарта не значи че не е 4 г то и интернет експолър от десетилетие не поддържа на 100 процента стандартите за браузъри ама е браузър че и най ползвания засега
само че разликата е в цената ти на бисквитка ли си бил щото тя можела да вдига по високи скорости (не съм я тествал) флашките са до 16...
39,90 лв. 21 мегабита за 20 гб бърз на мтел + 5 лв за всеки 20 гб или 80 лв на месец за 100 г
срещу 24.90 лв на месец за 100 гб или и 200 могога да направя или ако се напъна може и до 300 гб което при мтел ще струва над 200 лв