Моля тогава да ми изтриете "глупавата" тема, вече съжалих че я пуснах. Няма да губя времето на интернет маркетинг гурутата повече Весели празници!
С бесепар не се спори - извини му се и напусни
Моля тогава да ми изтриете "глупавата" тема, вече съжалих че я пуснах. Няма да губя времето на интернет маркетинг гурутата повече Весели празници!
Това са законите на политическата омерта и не се и надявай да се случи друго.
Във тази връзка предполагам че ще ни осветлиш вие на кой потърсихте отговорност - освен шумно да си правите реклама по медиите и да ходите да биете хората пред камерите нямам спомен някой да е осъден
btw някой да ме осветли как се репортва сайт и защо пък google ще обърнат внимание на един такъв репорт?
Не мога да разбера как има още хора, които продължават да се връзват на номерата на against, който извърта всяка тема по посока на политиката, без значение, че темата няма нищо общо с такива неща. Толкова банална е вече тая сюжетна линия с герберисти, бесепари и др. подобни, че няма накъде повече. Поне SEO раздела не пълнете с тези неща.
Нещо се оплетох.... какъв ГЕРБ, какъв БЕСЕПАР.... темата не беше ли за Google Stalking и това, че уж съм репорнал някакъв сайт? btw някой да ме осветли как се репортва сайт и защо пък google ще обърнат внимание на един такъв репорт?
Ей затова България е на това дередже - Ще прецакаме кмета, много важно, че ще го отнесат хората.!след изборите, като всичките ви кметове им се спре кранчето.
Бивши комунисти сте всички гербери, не знам на какви се правите, че ревете кой бил комунист, кой не бил. Президента ви е бивш консумолски секретар, Лиляна Павлова е внучка на министър от Бай Тошовото време, Боко Тиквата е лош кадър на БКП, Младенов е син на министър на бай Тошо, да не продължавам.