Значи в тази тема ще местя всички политически постове който съм ги видял в други теми който не са политически и не са в раздела за офтопик
А това го гледах снощи и се напиках от смях.
Абе не знам с кое си мнение съм попаднал в този цирк, но определено опцията "Отпиши се от тази тема" ми доставя душевен оргазъм. Coolice, предпалгам ти тази тема, така както си я отделил, да я отцепиш и в отделна таблица в базата данни и направо да я изключиш от бекъпа на mysql. Ще си направиш страшна услуга и на себе си и на сървъра
Това с политическия подфорум май не изглежда лоша идея.
Да видим тогава какво е тролене и хранене. Няма как да няма такива настроения тук, защото ставаме все повече и повече, а политическите симпатии на всеки са различни и от тук се поражда и спорове.
До година се очаква нещо по-силно като присъствие на такива мнения и коментари, за това предлагам на всеки да се настрои ментално от сега. Аз ще гласувам, което ще ме нареди из коментиращите тук.
Абе Агейнст ти ли ми говореше за правопис - все се канех да ти прегледам мненията ама ти сам си се нахендрил даже и без да търся - Е така най обичам някой дето парадира за правилен правопис после да се наака качествено като тебе.
Относно Босия - можеш да даваш становище за него само ако го познаваш - Това че е малко странен и че винаги е в опозиция не е оправдание за това че говори истини - а именно че ебахте майката на държавата - Но както винаги по Сталинстки за вас е по лесно да кажете че на Босия сестра му е курва от колкото да отговорите по същество верни ли са тия неща дето говори.
А не чал под форум само тази тема и като се скарат за политика в бизнес темите и извън секцията за офтопика местим всички постове в тази тема
поне талаша да е на едно място а тя ще си захапе за сеото каквото трябва (ако има култови фрази на тема политика в нея)
за политика да пишат в секция офтопика в съответните теми или се отварят нови а не да се оспамва форума по другите теми... първите постове преди моя ги преместих от тема за SEO мисля че нямат място там
И както написах, какво ще стане до година, мисля, че няма да ни подмине и тук.
Ще има всякакви и това ще е просто част от панаира тук.Баннете бесепарите и всичко ще е тихо и кротко
Ще стане скучно...Баннете бесепарите и всичко ще е тихо и кротко
Баннете бесепарите и всичко ще е тихо и кротко