Политическите проблеми на ЕС и България като член на съюза

Чували са така на партийните сбирки на село. Квото каже комисарят, това е истината!

Тва с някви таблици и статистики ли го установи или така си чувал? Не мой да ви се отрече, че в приказките за лека нощ сте силни.
В различни теми и няколко пъти се установи, че таблиците и статистиките са ала бала понеже данните от тях са манипулирани пък ти си наблягай на виртуалния просперитет.

В различни теми и няколко пъти се установи, че таблиците и статистиките са ала бала понеже данните от тях са манипулирани пък ти си наблягай на виртуалния просперитет.
Ма аз питам за твойте приказки, на какво се базират? Или трябва да ти вярваме сляпо?

Ма аз питам за твойте приказки, на какво се базират? Или трябва да ти вярваме сляпо?
Да речем в качеството си на свидетел на някой от нещата който съм написал. В вашата демокрация свидетелските думи се принзават от закона за истина или истината е такава само когато обслужа и съвпада с вашите интереси :)

В пристъп на умопомрачение за малко да ти намеря статистики, но реших да го оставя на теб. Ти си по тая част.

La_Sultana_Yacht_and_its_tender.jpg

Това е La Sultana яхата построенна през 1962 и до 2003 е в Топ 20 най-красиви класически яхти в света на 15-то място.

Да речем в качеството си на свидетел на някой от нещата който съм написал.
Ма ти си за Рекордите на Гинес бе, момче. Пътуваща във времето личност, която лично е проследила секторите с ягоди, овошки, крави, биволи, месокомбинати, млекопреработвателни комбинати, текстилна промишленост, химическа, корабостроене, а за капак си одил и до Франция да видиш, че им е по-зле земеделието. И всичко това без някакви смешни статистики, дето си ги пишат както им падне.

Верно, звънни на Гинес ще станеш звезда.

Ма ти си за Рекордите на Гинес бе, момче. Пътуваща във времето личност, която лично е проследила секторите с ягоди, овошки, крави, биволи, месокомбинати, млекопреработвателни комбинати, текстилна промишленост, химическа, корабостроене, а за капак си одил и до Франция да видиш, че им е по-зле земеделието. И всичко това без някакви смешни статистики, дето си ги пишат както им падне.

Верно, звънни на Гинес ще станеш звезда.
След месец се прибирам в България и дано ми остане време да сканирам снимки. Имаме над 15 албума от периода 82-86 със снимки свързани със земеделието в България.

Текстилния комбинат във Враца през 80те обменяше кадри с подобни заводи от Белгия и Франция. Онези им дадоха нови роботизирани станове а българите им продадоха технология за повишване качеството на коприната.

Вероятно ако ти казвам тези неща с по-красиви и модерни думички може и да ме разбереш, но пак ще е повърхностно и няма да си наясно какво е загубила България. За това не се и напъвам.

• Like
Реакции: Vbb
А защо не сте ги взели тея станове от руzzия уе? Нали там правят най-добрите технологии?

Становете европейски, чиповете азиатски, кинескопите - на LG, верото от Европа, а какво е руzzко? Пиянството и изнасилванията май само...

А защо не сте ги взели тея станове от руzzия уе? Нали там правят най-добрите технологии?

Становете европейски, чиповете азиатски, кинескопите - на LG, верото от Европа, а какво е руzzко? Пиянството и изнасилванията май само...
усещам обаче , че умишлено си търсиш конфликт ама ще дойде момент в който ще отнесеш плувката

ЕС не ни дава никакви възможности, а ни принуждава да напуснем България превръщайки я в Шибеландия. Берачите на ягоди можеха да го правят и у нас обаче отново трябва да благодарим на ЕС, че вече няма ягоди, овошки, крави, биволи, месокомбинати, млекопреработвателни комбинати, текстилна промишленост, химическа, корабостроене изборявам ти само част от тези които са били конкуретни и реална заплаха за пазара на боклуците внос.

Преди да повлечеш мантрите за соц. фалитите да вметна. Българските корабостроителници са правели кораби от почти всеки търговски клас за целия свят. Селското стопанство е било с десетилетие пред това на Франция например ( технологично и количествено ) и най-голямата глупост беше връщането на земята директно на соствениците на дребни парцели след което определени хора я изкупиха на безценица с пари от ЕС за да може да се нулира тотално земеделието.
ЕС ни дава всевъзможни възможности и ни помага да не напуснем България превръщайки я в Шибеландия. Берачите на ягоди можеха да го правят и у нас обаче отново трябва да благодарим на ЕС, че ни дава възможност да работим и нормални професии и да не се налага да сме някакви цигани в чужди държави.

Преди да повлечеш мантрите за соц. успехите да вметна. България в момента произвежда космически кораби от почти всеки търговски клас за целия свят. Селското стопанство е хилядолетия пред това на Франция например ( технологично и количествено ) и най-голямата глупост беше връщането на земята директно на собствениците на дребни парцели след което определени хора я изкупиха с милиарди пари от ЕС за да може да се нулира тотално земеделието, тъй като целта им е да унищожат СМЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. KLETA MAJKA BALGARIAAAAAAAA

Тва с някви таблици и статистики ли го установи или така си чувал? Не мой да ви се отрече, че в приказките за лека нощ сте силни.
Тоя е толкова голям бот, че просто няма на къде. Изобщо не разбира иронията в моите отговори :(

Отговарям му със същите махленски приказки, с които той пише, които се базират на фантазиите му. А той смело продължава да си ръси същите глупости :D

Другия дебил пък не спира да публикува от Обективно :D Сигурно и ония глупак продължава да публикува статии от Блиц. Липсва само ежедневната сводка на Мутрофанова и РИА Новости. Цирка е пълен тука :D

След месец се прибирам в България и дано ми остане време да сканирам снимки. Имаме над 15 албума от периода 82-86 със снимки свързани със земеделието в България.
И кво точно ще докажеш с някакви снимки, че имало гроздобер и ягоди, ми то и ся мога ти изкарам снимки на овощна градина/ферма и да кажа, че имаме най-доброто стопанство в Европа.

Искам да ми докажеш със снимки, как замеделето във Франция е по-зле от нашето, благодаря.

И кво точно ще докажеш с някакви снимки, че имало гроздобер и ягоди, ми то и ся мога ти изкарам снимки на овощна градина/ферма и да кажа, че имаме най-доброто стопанство в Европа.

Искам да ми докажеш със снимки, как замеделето във Франция е по-зле от нашето, благодаря.
Е било или в момента е? В момента вероятно няма по-зле от нашето може би в Африка... Информация можеш и сам да си намериш доста трудно да, но все още може да се намери сред пропагандните статии за лошия соц. Интересно е, че така любимите ти статистики за икономиката показващи развитие вече е невъзможно да се намерят в нета. По-спомени би трябвало да има останали у дома едни документи за износа на няколко консервни фабрики, овощни градини плюс броя и километрите на напоителните системи във врачански окръг през 80те ще се постарая да намеря време и да сканирам някой неща. Това ще е края на август. Не, че и тогава няма да ми донесеш от девет кладенеца вода... 😁

Е било или в момента е? В момента вероятно няма по-зле от нашето може би в Африка... Информация можеш и сам да си намериш доста трудно да, но все още може да се намери сред пропагандните статии за лошия соц. Интересно е, че така любимите ти статистики за икономиката показващи развитие вече е невъзможно да се намерят в нета. По-спомени би трябвало да има останали у дома едни документи за износа на няколко консервни фабрики, овощни градини плюс броя и километрите на напоителните системи във врачански окръг през 80те ще се постарая да намеря време и да сканирам някой неща. Това ще е края на август. Не, че и тогава няма да ми донесеш от девет кладенеца вода... 😁
Аха, демек казваш некви неща, дето не можеш да докажеш, шокиран съм.

Кое ще разбереш уе? Че някой ще вдигне със 150% нощната тарифа ли? Вие сте направо немам думи.

Не е политическо, но пък е европейско...

Не само животновъдството, но и земеделието е неустойчиво и вредно за околната среда. Засяването на ниви и събирането на тяхната продукция е свързано с отделяне на парникови газове и унищожаването на местообитанията на дивата природа, твърди холандският учен Лукас ван дер Зее пред журнала Nature.

ЦЪК

Горе