the.rampage.rado
Well-Known Member
Чували са така на партийните сбирки на село. Квото каже комисарят, това е истината!
В различни теми и няколко пъти се установи, че таблиците и статистиките са ала бала понеже данните от тях са манипулирани пък ти си наблягай на виртуалния просперитет.Тва с някви таблици и статистики ли го установи или така си чувал? Не мой да ви се отрече, че в приказките за лека нощ сте силни.
Ма аз питам за твойте приказки, на какво се базират? Или трябва да ти вярваме сляпо?В различни теми и няколко пъти се установи, че таблиците и статистиките са ала бала понеже данните от тях са манипулирани пък ти си наблягай на виртуалния просперитет.
Да речем в качеството си на свидетел на някой от нещата който съм написал. В вашата демокрация свидетелските думи се принзават от закона за истина или истината е такава само когато обслужа и съвпада с вашите интересиМа аз питам за твойте приказки, на какво се базират? Или трябва да ти вярваме сляпо?
Ма ти си за Рекордите на Гинес бе, момче. Пътуваща във времето личност, която лично е проследила секторите с ягоди, овошки, крави, биволи, месокомбинати, млекопреработвателни комбинати, текстилна промишленост, химическа, корабостроене, а за капак си одил и до Франция да видиш, че им е по-зле земеделието. И всичко това без някакви смешни статистики, дето си ги пишат както им падне.Да речем в качеството си на свидетел на някой от нещата който съм написал.
След месец се прибирам в България и дано ми остане време да сканирам снимки. Имаме над 15 албума от периода 82-86 със снимки свързани със земеделието в България.Ма ти си за Рекордите на Гинес бе, момче. Пътуваща във времето личност, която лично е проследила секторите с ягоди, овошки, крави, биволи, месокомбинати, млекопреработвателни комбинати, текстилна промишленост, химическа, корабостроене, а за капак си одил и до Франция да видиш, че им е по-зле земеделието. И всичко това без някакви смешни статистики, дето си ги пишат както им падне.
Верно, звънни на Гинес ще станеш звезда.
усещам обаче , че умишлено си търсиш конфликт ама ще дойде момент в който ще отнесеш плувкатаА защо не сте ги взели тея станове от руzzия уе? Нали там правят най-добрите технологии?
Становете европейски, чиповете азиатски, кинескопите - на LG, верото от Европа, а какво е руzzко? Пиянството и изнасилванията май само...
ЕС ни дава всевъзможни възможности и ни помага да не напуснем България превръщайки я в Шибеландия. Берачите на ягоди можеха да го правят и у нас обаче отново трябва да благодарим на ЕС, че ни дава възможност да работим и нормални професии и да не се налага да сме някакви цигани в чужди държави.ЕС не ни дава никакви възможности, а ни принуждава да напуснем България превръщайки я в Шибеландия. Берачите на ягоди можеха да го правят и у нас обаче отново трябва да благодарим на ЕС, че вече няма ягоди, овошки, крави, биволи, месокомбинати, млекопреработвателни комбинати, текстилна промишленост, химическа, корабостроене изборявам ти само част от тези които са били конкуретни и реална заплаха за пазара на боклуците внос.
Преди да повлечеш мантрите за соц. фалитите да вметна. Българските корабостроителници са правели кораби от почти всеки търговски клас за целия свят. Селското стопанство е било с десетилетие пред това на Франция например ( технологично и количествено ) и най-голямата глупост беше връщането на земята директно на соствениците на дребни парцели след което определени хора я изкупиха на безценица с пари от ЕС за да може да се нулира тотално земеделието.
Тоя е толкова голям бот, че просто няма на къде. Изобщо не разбира иронията в моите отговориТва с някви таблици и статистики ли го установи или така си чувал? Не мой да ви се отрече, че в приказките за лека нощ сте силни.
И кво точно ще докажеш с някакви снимки, че имало гроздобер и ягоди, ми то и ся мога ти изкарам снимки на овощна градина/ферма и да кажа, че имаме най-доброто стопанство в Европа.След месец се прибирам в България и дано ми остане време да сканирам снимки. Имаме над 15 албума от периода 82-86 със снимки свързани със земеделието в България.
Е било или в момента е? В момента вероятно няма по-зле от нашето може би в Африка... Информация можеш и сам да си намериш доста трудно да, но все още може да се намери сред пропагандните статии за лошия соц. Интересно е, че така любимите ти статистики за икономиката показващи развитие вече е невъзможно да се намерят в нета. По-спомени би трябвало да има останали у дома едни документи за износа на няколко консервни фабрики, овощни градини плюс броя и километрите на напоителните системи във врачански окръг през 80те ще се постарая да намеря време и да сканирам някой неща. Това ще е края на август. Не, че и тогава няма да ми донесеш от девет кладенеца вода...И кво точно ще докажеш с някакви снимки, че имало гроздобер и ягоди, ми то и ся мога ти изкарам снимки на овощна градина/ферма и да кажа, че имаме най-доброто стопанство в Европа.
Искам да ми докажеш със снимки, как замеделето във Франция е по-зле от нашето, благодаря.
Аха, демек казваш некви неща, дето не можеш да докажеш, шокиран съм.Е било или в момента е? В момента вероятно няма по-зле от нашето може би в Африка... Информация можеш и сам да си намериш доста трудно да, но все още може да се намери сред пропагандните статии за лошия соц. Интересно е, че така любимите ти статистики за икономиката показващи развитие вече е невъзможно да се намерят в нета. По-спомени би трябвало да има останали у дома едни документи за износа на няколко консервни фабрики, овощни градини плюс броя и километрите на напоителните системи във врачански окръг през 80те ще се постарая да намеря време и да сканирам някой неща. Това ще е края на август. Не, че и тогава няма да ми донесеш от девет кладенеца вода...
Лъжи, лъжи, лъжи...
1 юли ей го къде е скоро ще разберем