Е не съм съгласен, с много неща. Определено има харизма, но вече започва да му личи когато играя. Взе прекалено много да преиграва. Не съм съгласен, и с това че го е яд, че не е във властта! Какво да прави там? Той от властта може само да загуби, а така му е супер. В опозиция, говорят глупости от трибуната, правят се на шутове (грешка, те са си) и само трупат дивиденти на гърба на псевдодемократичните ПП-ДБ. А и нищо чудно да се захранват финансово от ГЕРБ! Защото виж, че неговата партия е като фирма, събират пари от всякъде където е възможно!
Честно казано това му е идеята. Да изглежда човек с болни виждания, някаква супер добра алтернатива уж на всичко що е свине там, патриотичен, целенасочен, бранещ ценности и идеали, защитаващ българското и отричащ европейското (забележете, не руското или друго, а европейското и хамериканското) и какъв ли още не положителен герой. А всъщност създава циркове, прави безредици, лае постоянно, екипът му е изцяло изпълнен с неграмотни и некомпетентни хора-селендури (видяхме ги как се държат и какво правят), които явно за друго не стават, освен да се закачат за него и т. нар. "голямо лапане" в политиката. Все едно не сме го гледали и това как се провали като Сидеров водеще т нар. "патриотична" идея. Всичко е до парите, нищо не може да ти наложат политиците, защото нашите идват гладни, не идват бизнесмени с изградени вече активи и подсигурено бъдеще за поколения напред. И знаем, че глада е по-силен от трифазния ток. Само знаем какво следва след голям глад, голямо плюскане.
Имам познати, както от партията, така и симпатизанти. С ръка на сърцето мога да кажа, че са доста големи злета, от където и да ти погледне човек. Профилите им преливат от глупости за народното, за българското, за не знам си какво, и всичко това излято с куп грешки. Наскоро видях, че и един от великите му представите там е бивш бакш, какво да кажа....не съм шокиран.
Не само преиграва, но започва и доста явно да пречи и да насажда постоянно някаква омраза и бута основите, които да речем, че в момента някак се опитват да изградят, за да не станем
Гвинея в Европа. Натам ни е запътил. Няма никаква идея какво да прави, при него е ден за ден плана "за развитие". Искал отново избори, до кога? То е ясно, че всички ще са в лапачката, и никога няма да се получи да са твърдо на едно мнение и с еднакви виждания. Няма как да загуби от властта човек, който цял живот е сменял партии и е г-н никой. Виж, Слави загуби много от властта. Това, което бе градял през годините и авторитета, който си е създал - вече е тотално сринат.