Yordan Rusev
New Member
От: Полицаите ни 3 пъти повече като % от населението от Румъния
хахахахах, българското си е Българско
хахахахах, българското си е Българско
Е, чакай и на нашия да му свърши мандата, макар че в БГ сме по-мафиоти и нашите рядко ходят в затвора, а ако ходят, то е в "затворнически" хотел.
От високо падането е най-очебийно.Хаха ти мислиш ли си че ще влезе, предишните не влезнаха той ще влезе.
Да проявяваш агресия срещу вредители за народа не е непатриотично дело. Патриотизмът се изразява в грижа за народа, а не за неговите душмани.Проявате признаци на агресия срещу управляващата власт. Какъв срам, никаква проява на патриотизъм
@GTA-RACER, това не мисля, че е до това, че е станал полицай. По-скоро възпитание. Не вярвам, че е толкова за надуване, че си полицай, особено като знаем хората какво мнение имат за тях последно време. Но това е лично мнение. За мен няма проблем. Имам много познати, работещи в системата и реално никога не съм изпитвал дискомфорт в тяхната компания. Даже напротив, откакто са станали полицай и други са адски дисциплинирани, с по-силно изградено чувство за отговорност, ценностна система и прочие. За това тук не мога да кажа нищо по въпроса ти, освен, че е темерут самия човек. Това не може да се изкорени. Както викаше един приятел "Ако си тъп, обикновено е за цял живот." Това е и тук.
Погледите ни се срещнаха и аз тъкмо да го заговоря и... той веднага си отмести погледа настрани и се направи че не ме познава.
Недай си боже някога да си я обидил или нещо от сорта, там явно ги дрогират с някакъв безароматен газ и ги препрограмират като личности.
Цивилките са най-зле, ей такива на като от "под прикритие" (нали знаем че филмите се правят от хора, заради хора, за хора... )
Тука във форума има един такъв, само му вижте постовете и по всичко личи че е милиционер, или ухо. Не знам още колко подобни ги има във форума които са само регистрирани, но не пишат нищо. Обърнете внимание какви са му постовете и въпросите които задава от както е регистриран тук - http://www.predpriemach.com/search.php?searchid=1792088 - пазете се точно от такива, и не давайте лични данни, скайпове, месенджери, фейсбуци или телефони, да не изгори някой.