Аз ще го докладвам, но идеята ми е нещо по организирано да бъде, да имат респект
Абе, мрънкане или не, не е добра практика. И нанася сериозни щети. Аз лично съм свикнал и не ми прави впечатление, но реално и нямам такива големи информационни сайтове, които ако ми копират всеки ден не знам как би се почувствал. Но определено щях да се ядосам. Да гледаш труда си да се излива в други сайтове, а и те да в някои случаи да се класират и по-добре от теб с твоето съдържание. После ходи обяснявай, че ти си първоизточника.
Ако съсредоточите усилията си в нещо по-полезно от мрънкане ще е по-добре. Групи? Синдикати? В кое време живеете? Научете как работи Google и си правете репортите като хората. Макар че почти винаги е загуба на време. Правете съдържание, мрънкане по форумите няма да ви помогне с нищо.
<script src="//copypoison.com/cp.js" async charset="utf-8"></script>
<script type="text/JavaScript">
//courtesy of BoogieJack.com
function killCopy(e){
return false
}
function reEnable(){
return true
}
document.onselectstart=new Function ("return false")
if (window.sidebar){
document.onmousedown=killCopy
document.onclick=reEnable
comments.onclick=reEnable
}
</script>
Решение едно + решение две, но при мен две ми блоква и формите, а нямам време да си играя да чопля в момента да го оправям.
1.
Код:<script src="//copypoison.com/cp.js" async charset="utf-8"></script>
2.
Код:<script type="text/JavaScript"> //courtesy of BoogieJack.com function killCopy(e){ return false } function reEnable(){ return true } document.onselectstart=new Function ("return false") if (window.sidebar){ document.onmousedown=killCopy document.onclick=reEnable comments.onclick=reEnable } </script>
със скрипт или без скрипт съдържанието може да се копира.
с view page source нестава ли за отрицателно време?
с view page source нестава ли за отрицателно време?
А, ако си смачкам соурса, ти давам гаранция, че ще си играеш 2 часа да гледаш да търсиш и да копираш.
А на бас, че ти го изкарам за 5 секунди и от минифицирания HTML поне по 2 начина и то бе никакъв специлиазиран софт.