Смешно ти е, обаче като попаднеш в дупка и изкривиш джанта размазвайки се в някоя мантинела, пак ще те питам.Сигурно катастрофата е заради кмета , заради дупка на пътя или некачествена улица..... малко вероятно да е заради несъобразена скорост , но дори да е така - Герб са виновни![]()
Смешно ти е, обаче като попаднеш в дупка и изкривиш джанта размазвайки се в някоя мантинела, пак ще те питам.
Бате, да беше една вечер, щях да се оценя за кметицата. Ти много наивно. Все едно живеем в различни градове.На теб верно ли само веднъж ти е спирало осветлението на улицата? Ще ме учудиш много, честно.
Аз съм си избрал да живея тук, така че нито Лондон, нито Ню Йорк, никъде. Въпросът е като кандидатстваш за европейска столица, поне малките ти неща да са Ок, никой не им иска 3D фонтани, виенски колела по няколко стотин метра, светещи вео алей, спирки с монитори. Моята скромна персона иска да не се спъва в кучета, докато се прибира в пълен мрак. Пък я е куче, я не.![]()
Даже не се сещам да е спирало въобще - но все пак говорим за Люлин![]()
Терена изглежда екстра за мотокрос![]()
Забавно ли ти е?Терена изглежда екстра за мотокрос![]()
Ей наглец, не трябва да плачеш, трябва да те хване яд, че те правят на зеленчук. Погледни тоя път бе, в Студентски град строителството струва 1000Е/квадрат. Къде са парите от данъците на хората, които плащат за жилищата си. В такава свинщина ли заслужават да живеят?Да , трябва да плача ли ?
Ей наглец, не трябва да плачеш, трябва да те хване яд, че те правят на зеленчук. Погледни тоя път бе, в Студентски град строителството струва 1000Е/квадрат. Къде са парите от данъците на хората, които плащат за жилищата си. В такава свинщина ли заслужават да живеят?
Какво стана с разследването? Главният прокурор и той ли е човек на горните? Ще има ли някой осъден? Кой премести парите в КТБ?В КТБ са парите от данъцитеПитай ДПС , БСП и Атака къде са - най запознати са.
![]()
Какво стана с разследването? Главният прокурор и той ли е човек на горните? Ще има ли някой осъден? Кой премести парите в КТБ?
Винаги съм се оплаквал! Сега в момента не са нито едни от тия на власт, какво разследване се води, какви са разултатите? Кой ще окораши крадците от БСП, кога ще има осъден политик?Провери в кое управление, където са замесени БСП и ДПС няма банкова криза за България. Няма такова.... Сега банки не падат , ама се оплакваме от дупките в Студентски град. Е питам , кога бяха на власт БСП и ДПС нямаше ли ги тия дупки в Студентски ? Ама тогава не се оплакваше нали ? Пък и когато ти крадат парите от банката , дупките ти изглеждат някак незначителни....