Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 19 Септември 2015 #41 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. От един конкурс във форума /за съжаление конкурса приключи без победител./ Свободен съм за поръчки. Хайде дайте нещо интересно ;>
От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. От един конкурс във форума /за съжаление конкурса приключи без победител./ Свободен съм за поръчки. Хайде дайте нещо интересно ;>
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 19 Септември 2015 #42 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Обнових информацията в първия пост. Свободен съм.
От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Обнових информацията в първия пост. Свободен съм.
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 23 Септември 2015 #43 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Един дизайн на флаер...
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 24 Септември 2015 #44 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Една концепция...
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 27 Септември 2015 #45 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Вдигам темата, ако Ви трябва някакъв дизайн, флаери, визитки, лога и т.н. Пишете ми ;>
От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Вдигам темата, ако Ви трябва някакъв дизайн, флаери, визитки, лога и т.н. Пишете ми ;>
stoineff Well-Known Member Рейтинг - 100% 60 0 0 27 Септември 2015 #46 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Много добри неща си направил! Поздравления!
От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Много добри неща си направил! Поздравления!
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 3 Октомври 2015 #47 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. stoineff каза: Много добри неща си направил! Поздравления! Увеличете... Благодаря ти. Хубаво е да чуя тези думи от един от топ дизайнерите във форума. Отново съм свободен.
От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. stoineff каза: Много добри неща си направил! Поздравления! Увеличете... Благодаря ти. Хубаво е да чуя тези думи от един от топ дизайнерите във форума. Отново съм свободен.
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 7 Октомври 2015 #48 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Последния ми проект. Отново съм свободен.
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 12 Октомври 2015 #49 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Свободен съм. Ако някой има интересен проект може да драска ;>
От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Свободен съм. Ако някой има интересен проект може да драска ;>
D dandy New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 13 Октомври 2015 #50 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Пиша ти ЛС!
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 26 Октомври 2015 #51 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Свободен съм, ако имате нужда от дизайн, драскайте.
От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Свободен съм, ако имате нужда от дизайн, драскайте.
F forest01 Member Рейтинг - 0% 0 0 0 2 Ноември 2015 #52 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Добри попадения, имаш, браво!
T toshevalexander New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 9 Ноември 2015 #53 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Не мога да изпращам лични съобщения, би ли се свързал с мен ако е удобно: ......... Последно редактирано: 30 Ноември 2016
От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Не мога да изпращам лични съобщения, би ли се свързал с мен ако е удобно: .........
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 17 Ноември 2015 #54 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Една корица за Lover_boys
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 27 Ноември 2015 #55 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Вдигам темата, свободен съм ;>
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 9 Декември 2015 #56 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. ъп гайс, свободен съм, ако имате нещо интересно и смятате, че мога да ви помогна, драскайте ;>
От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. ъп гайс, свободен съм, ако имате нещо интересно и смятате, че мога да ви помогна, драскайте ;>
M mincho123 New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 18 Декември 2015 #57 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Здр. не мога да пиша лс. Имаш ли skype за връзка? Имам малко работа за Fotoshop
От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Здр. не мога да пиша лс. Имаш ли skype за връзка? Имам малко работа за Fotoshop
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 18 Декември 2015 #58 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Да, може да ме добавиш в скайп gio_bg или да ми пишеш на емайл happygeorge[@]abv.bg В скайп влизам само вечер след 8. Така, че ако искаш драсни едно съобщение на емайла.
От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Да, може да ме добавиш в скайп gio_bg или да ми пишеш на емайл happygeorge[@]abv.bg В скайп влизам само вечер след 8. Така, че ако искаш драсни едно съобщение на емайла.
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 27 Декември 2015 #59 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Последното лого за годината.. Последно редактирано: 4 Януари 2016
Happy George Active Member Рейтинг - 100% 18 0 0 1 Януари 2016 #60 От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Честита нова година на всички, живи и здрави и много завършени (успешни) проекти. Оставам на разположение и през 2016г. Хехе ;>
От: Получавате дизайн на лого, плащате колкото прецените. Честита нова година на всички, живи и здрави и много завършени (успешни) проекти. Оставам на разположение и през 2016г. Хехе ;>