izida мисля че няма смисъл да плащаш 24$ допълнително за експресната доставка на чека, защото разликата е 4-7 дни. А така или иначе след като дадеш чека в банката - пак ще си чакаш от 30 до 45 дни. Всъщност - въпрос на избор!
Поздрави!
как така имаш 7 акаунта?
solay по груби сметки общото време за което парите са в сметката ти е минимум 37 дни (7дни за чека и 30 дни в банката) а средно е около 42-45 дни. На фона на този времеви интервал не мисля че 3-4 дни са от значение. Всъщност разсъждавам от моя гледна точка, защото имам 7 акаунта в адсенс - а това са 168$ загуба за 3-5 дни ( един що годе приличен колокейшън на месец ). Но дори и един акаунт да е - моето мнение е че пак не си заслужава.
Поздрави!
Абе ся видях..
Izida, защо днес си получила чек? Аве обърках се съвсем. 31-ви даже не е свършил.
От два месеца с Адсенс имам два чека, а тоя не трябваше ли след 15-ти да се обработи? В отчетите месеца не е свършил даже също.
solay по груби сметки общото време за което парите са в сметката ти е минимум 37 дни (7дни за чека и 30 дни в банката) а средно е около 42-45 дни. На фона на този времеви интервал не мисля че 3-4 дни са от значение. Всъщност разсъждавам от моя гледна точка, защото имам 7 акаунта в адсенс - а това са 168$ загуба за 3-5 дни ( един що годе приличен колокейшън на месец ). Но дори и един акаунт да е - моето мнение е че пак не си заслужава.
Поздрави!