От: Помагайте за първия сайт
Доста поработих последните дни и ето го крайния резултат(поне засега де
)
Изцяло обнових дизайна, защото предишния ми идваше много грозен, а този ме радва доста повече.Съдържанието е изцяло сменено като съм добавил и доста неща.Чакам сега да казвате как да продължавам с отпимизацията, с ключовите думи и тем подобни
Имам и доооста въпроси преди това обаче:
1.Смених имената на всички картинки и ги направих гиф за по-бързо зареждане.Добавих само едно mm накрая на оригиналните файлове.Проблем ли е?
2.Четох, че трябва да сменя имената и на страниците.Това наистина ли е нужно?
3.Нали така трябва да попълня конфиг файла
$id="nikavcashburners";//тук ми е ника в cashburners
$domain = "musclemaxstore.com";
$successurl = "";
?>
4.Измислил съм доста добра стратегия според мен, но ще се допитам до вас възможна ли е тя и ще има ли някакви проблеми с нея : та виждате, че под някои от имената на testimonials,( които са още доста малко, но ще добавя още с времето) има email адреси, които са нереални естествено.Аз ще ги регистриран и ще отговарям при евентуални мнения с нещо от типа : Да бате, купих си го тва чудо и сега ям пуканки и жуля бири и съм направил бицепс 40 санта :mrgreen:
5.Тея имейли в contact us до тях ли се пращат.Смисъл до сайта на cashburners ? И тоя номер отдолу пак предполагам им звъни на тях.Смисъл аз нищо общо нямам да се оправят сами дет се вика
6.Да направя ли раздел links в сайта.Sammy ме съветва, но някакси не ми изглежда добро в интернет магазин да има графа линкс.Смисъл ако съм аз ще си кажа - Тоя е няква будала, що ме занимава с глупости?Така че трябва някак си да го съчетая, за да не се набива много на очи
Засега това.Чакам отговорите и предложенията ви и да правим тая тъй прословута оптимизация.
Забравих да добавя още нещо : като видите грешки на английски, казвайте да не се излагаме