От: Помагайте за първия сайт
Здравейте!
В края на август започнах да си правя афилиейт блог, но поради уважителни причини 2 месеца не правих нищо по него. Тези дни продължих да работя по това и изникнаха няколко въпроса, които мисля че трябва да задам.
Блогът е на адрес
Код:
http://unclethiny.blogspot.com/
1. Когато започнах да пиша статиите, забраних на блога да се показва в търсачките и списъка на Блогър. При търсене със "site:unclethiny.blogspot.com" в Google излизаше 1 резултат. Преди 24 часа разреших индексирането, след което добавих 1 статия. Сега отново си излиза 1 резултат при търсене на "site:unclethiny.blogspot.com", а при търсене на "100% natural weight loss herbal pills" стигнах до 10-а страница и се отказах да проверя дали ме има по-нататък.
Как да разбера дали съм попаднал в пясъчника? Попаднал ли съм? :shock:
2. В края на всеки пост се изписва името ми. Трябва ли да го има или да го махна (ако има как)?
3. Да включа ли коментарите?
4. Блогър банват ли ако в Title тага сложите заглавието на статията преди името на блога?
5. Пренаписвам си статиите (в момента всяка от тях ми отнема по 2 часа, затова са толкова малко
). Трябва ли да посочвам източника?
В момента се концентрирам върху съдържанието, по-натам мисля да сменя дизайна с подходящ и да сложа по 1 картинка на всеки пост, също и да стартирам 2-ри блог на отделен домейн & хостинг, линкнат с първия. В този аспект:
6. Пречи ли ми да започна линк билдинг при този му вид, особено ако започна с големите директории като DMOZ ? Има ли шанс да го одобрят в този вид?
Благодаря предварително на отговорилите :roll: