coolice
Owner
Re: От: Помагайте за първия сайт 
да добре си направил да излиза първо контента и H1, h2... това си е част от същината на онпеидж сеото
мдам може да ги направиш линковете към категотриите и таговете с нопфолоу да не се смодуплицира макар че това е блогър
махането на горната лента доколкото съм чел ТОС (беше преди време) но не беше забрането.. така че и без нея става
къси рсс фиидове на подаваш е добра идея пазите донякъде от скреипърите остналото също е добра идея даваи баце ще стане

Въпрос за СЕО:
Въпросът ми е това, че изкарах в HTML-а да излиза първо същинското - H1, H2 после кънтента на страницата и едва тогава всичко останало - така както ще се вижда в текстовите браузъри, има ли значение за търсачките, т.е. ще подобри ли onpage оптимизацията?
Линковете на таговете и тези към категориите, ако успея да ги подкарам, да бъдат ли с nofollow? Като се замисля май има нужда. А и се притеснявам, че момента самия блог си прави duplicate content чрез страниците с няколко поста
Да върна ли синята лента? Мисля, че е полезно нещо а и се страхувам, че нарушавам правилата като съм я скрил
п.п. Разреших къси RSS фийдове - само 1 абзац, измислих какво да сложа на линковете отгоре и ги напарвих с nofollow, защото мисля там да няма същинска информация, а някакви тулове или други глупости. Ще направя другите неактивни линкове да работят, ще сменя favicon-а и се надявам че и с полето за търсене няма да има проблеми. Ще добавя и някой тул в левия сайдбар за гъзерия
За съжаление за сега няма категории и related posts - нещо се сбъглявиха нещата, когато опитах да ги направя. Сега мисля и какви да са логото и няколко картинки от дизайна, които да подхождат на тематиката на блога![]()
да добре си направил да излиза първо контента и H1, h2... това си е част от същината на онпеидж сеото

мдам може да ги направиш линковете към категотриите и таговете с нопфолоу да не се смодуплицира макар че това е блогър
махането на горната лента доколкото съм чел ТОС (беше преди време) но не беше забрането.. така че и без нея става
къси рсс фиидове на подаваш е добра идея пазите донякъде от скреипърите остналото също е добра идея даваи баце ще стане