dimitar_ak
Active Member
Тва днеска не знам какво ме жегна, ама трябва да си споделя терзанията, щото нещо нищо не мога измисля. То не че нещо ще стане де, но все пак може да изникне някоя интересна идея. Та, за какво се сетих днеска, сетих се че имаме един гараж в една кооперация, който едно време беше компютърен клуб, като още имаше доста такива, смисъл повечето знам какво си представяте под гараж, ама е с плочки на пода и т.н направено е, климатик имаше май даже То е гараж и като задгаражна стая, има и тоалетна даже там. Не съм много сигурен за размерите, ще мина да видя, но около 16 квадрата е това предното което беше залата. До тука ще кажете, нищо не може да стане от това, ама баш в двор на училище е, дали има 20-30 метра от входа, за това ме гложди че си стои така без нищо от години. То имаме и апартамент в кооперацията, ама никой не живее там, та не знам как е положението с училищете, смисъл колко деца има и т.н иначе е основно май само, май имаше доста роми, ама може и да бъркам. Не знам къде се сетих днеска от нищото, ама просто така ме гложди че си стои без нищо, а пък е във двора на училище и може пък да стане нещо, първо не знам дали ще е нещо достатъчно рентабилно, че да си заслужава целите простотии по откриване на фирма, счетоводство и т.н ама да видим идеята, пък това се мисли после. Принципно се сетих за обичайните, закуски, книжарница, нещо такова, ама прекалено просто ми се вижда пък и закуски сиг имат павиолиони вътре в училището,
Та, ако някой се сети за нещо, може и да сподели, смисъл не знам дали такива работи се споделят де, ама не сте съседния гараж, че да ви взема хляба, пък и просто ми стана нещо днеска, едва ли ще тръгна да правя, но човек никога не знае.
:beer:
Та, ако някой се сети за нещо, може и да сподели, смисъл не знам дали такива работи се споделят де, ама не сте съседния гараж, че да ви взема хляба, пък и просто ми стана нещо днеска, едва ли ще тръгна да правя, но човек никога не знае.
:beer: