xopacuo
New Member
От: Помогнете в избора за победители в съзтезанието! - Гласувайте в Анкетата.
1. що така с толкова злоба?
2. Признавам си, гласувах за себе си веднъж
Та, публично да го заявя да няма недоволни и сърдити
Отказвам се от наградата си, може да бъде присъдена на фена01. AMOUN, ще ти изпратя утре работните файлове за да са всички щастливи.
п.п. фена, гледай по отвисоко на нещата, че ако толкова се палиш за 10 кинта няма да го бъдеш много, просто съвет
Ами явно е така който е с най-мн приятели тои печели,и това че съм нов в форума означава ,че нетрябва да имам никакви шансове?Вярно е неси искал да се пускат смси ,но при положение ,че моито предложени еима с по 2-3-4 гласа отгоре за какво говори?ПОзнавам 2-3 от този форума,а мога да ти кажа че има потребители дето за тях са гласували замо неговите си хора ;Х.Кзваш никои не е ощетен,печелят 6 от 10което значи че 4 си тругват с к*р в **** ,вярно е това е състезание или печелиш или губиш но десега в този форум участвам в 3 састезания и само "Старите кучета в форума" взимат париците :Х Предлагам да сложите в логото на форума "Ако сте нов несе надяваите да спечелите нещо.НЯМА" или нещо такова.Неказвам че моето преложение беше мнмн добро но това,че печелят предложеня по-лоши от мойте ме навеждат на по-други мисли :Х
1. що така с толкова злоба?
2. Признавам си, гласувах за себе си веднъж
Та, публично да го заявя да няма недоволни и сърдити
Отказвам се от наградата си, може да бъде присъдена на фена01. AMOUN, ще ти изпратя утре работните файлове за да са всички щастливи.
п.п. фена, гледай по отвисоко на нещата, че ако толкова се палиш за 10 кинта няма да го бъдеш много, просто съвет