dertre Well-Known Member 24 Юни 2010 #21 От: Помогнете ми да започна с онлайн далаверите и ще ви черпя бира Явно доста сме остарели че да не знаем че на "бизнеса" му се вика "далавера" , а ужким съм на 24 .
От: Помогнете ми да започна с онлайн далаверите и ще ви черпя бира Явно доста сме остарели че да не знаем че на "бизнеса" му се вика "далавера" , а ужким съм на 24 .
contra Well-Known Member 24 Юни 2010 #22 От: Помогнете ми да започна с онлайн далаверите и ще ви черпя бира Не обяснявай колко си прочел. Дай минимален признак че въобще си вдянал нещо от престоя си във форума. ... Дотогава само захранка за тебе. С големия черпак.
От: Помогнете ми да започна с онлайн далаверите и ще ви черпя бира Не обяснявай колко си прочел. Дай минимален признак че въобще си вдянал нещо от престоя си във форума. ... Дотогава само захранка за тебе. С големия черпак.
Viko Well-Known Member 24 Юни 2010 #23 От: Помогнете ми да започна с онлайн далаверите и ще ви черпя бира Всичко което ти е нужно го има във форума. Когато аз започнах първо прочетох важните теми, за да ми се изяснят нещата. Гледай да вдянеш докато ги четеш, а не колкото да мине номера.
От: Помогнете ми да започна с онлайн далаверите и ще ви черпя бира Всичко което ти е нужно го има във форума. Когато аз започнах първо прочетох важните теми, за да ми се изяснят нещата. Гледай да вдянеш докато ги четеш, а не колкото да мине номера.
Z zeron New Member 27 Юни 2010 #24 От: Помогнете ми да започна с онлайн далаверите и ще ви черпя бира Админ , модреатор да изтрие или закючи темата , благодаря
От: Помогнете ми да започна с онлайн далаверите и ще ви черпя бира Админ , модреатор да изтрие или закючи темата , благодаря