monefff
Well-Known Member
Здравейте,
Имам група.. която е 101% свързана с БЪЛГАРСКА темата. Групата ми се казва България
И реших, че искам да си развия групичката.. Но се чудя какво сайтче да избарам..
Някакви предложения да имате ?
Какъв вид сайт свързна с БЪЛГАРИЯ може да ми носи някакви доходи...
Дори, ако някой има някакви оферти може да ми ги отпрати на ЛС, няма проблем..
Искам да си развия групичката и в същото време искам да си развия и сайт паралелно с това..
Ще хвърля малко парички за FB ваучери, да си издигна групата...
В същност.. Може ли да ми дадете съвет как най-добре да процедирам..?
Примерно, ако имам 100 лева да кажем..?
Не съм се занимавал с Български сайтове ИЗОБЩО.. Не смятах и да се занимавам, но понеже тези дни, съм по-свободен, и се чудя къде да си избича времето.. И се сетих, че имам Група, която почти вече не я ползвам за нищо.. А пък гледам всеки ден се пълни с хора.. Защо да не я подбутна и да я напълня с още повече хора
Ще очаквам вашите съвети..
Поздрави,
Симеон
Имам група.. която е 101% свързана с БЪЛГАРСКА темата. Групата ми се казва България
И реших, че искам да си развия групичката.. Но се чудя какво сайтче да избарам..
Някакви предложения да имате ?
Какъв вид сайт свързна с БЪЛГАРИЯ може да ми носи някакви доходи...
Дори, ако някой има някакви оферти може да ми ги отпрати на ЛС, няма проблем..
Искам да си развия групичката и в същото време искам да си развия и сайт паралелно с това..
Ще хвърля малко парички за FB ваучери, да си издигна групата...
В същност.. Може ли да ми дадете съвет как най-добре да процедирам..?
Примерно, ако имам 100 лева да кажем..?
Не съм се занимавал с Български сайтове ИЗОБЩО.. Не смятах и да се занимавам, но понеже тези дни, съм по-свободен, и се чудя къде да си избича времето.. И се сетих, че имам Група, която почти вече не я ползвам за нищо.. А пък гледам всеки ден се пълни с хора.. Защо да не я подбутна и да я напълня с още повече хора
Ще очаквам вашите съвети..
Поздрави,
Симеон