Помогнете!Google ме деиндексира!

Anani

Active Member
Здравейте!Не съм разбирач и не претендирам за знания в WEB ,а само обща култура!Преди 3 години си направих набързо един сайт с NVU (за около 1 ден) и след известно време бях в плаваща позиция(4 до 6та на 1 стр) в Google!Всичко беше прекрасно до преди 3 дни!Пропуснах сайта ми е за сувенири,а основна ключова дума-"сувенири"!
Та FREE.BG имаха проблем (7 дни) и аз качих сайта на друг free сървър:110mb.com!Да,но за бела(щастие) тръгна и FREE.BG и аз се върнах там!Подозренията ми са ,че съм прегрешил с дублиране на съдържание!
Знам,че може да се подават заявления за преразглеждане,но не съм 100% сигурен!Помогнете:twisted:
 
От: Помогнете!Google ме деиндексира!

Едва ли би ти приело стария сайт за сайта с дублирано съдържание. По-скоро би деиндексирало новия. Възможно е да те е деиндексирало заради даунтайма на free.bg, но най-вероятно ще открие сайта ти наново и ще си върне индекса.

п.с.: за всеки случай можеш да добавиш сайта в някоя класация/директория да се сети гугъл да го провери наново.)
 
От: Помогнете!Google ме деиндексира!

И моя сайт след преместването на друг хостинг падна от ПР 3 на 2 и повече не се оправи.
 
От: Помогнете!Google ме деиндексира!

Благодаря за отговорите!Извинете,че не бях на линия,но пътувах из страната.Значи принципно не мога да направя нищо-само да стоя и чакам(не знам колко)
 
От: Помогнете!Google ме деиндексира!

Препоръчвам ти платен хостинг, ХостБългария са стабилни и с ниски цени.
По-добре да дадеш 40-50лв на година и да си спокоен.
А за преместването и при мен имаше проблем, но се оправи след извесно време.
 
От: Помогнете!Google ме деиндексира!

Благодаря на всички-решението ми е ясно(платен хостинг + домейн).Не съм за тези 40-50 лв,а си правя сметка,че съм правил 2 сайта общо(а сега при закупуване на хост и име ще трябва да отделя време за по-професионално правене(т.е. нещо което принципно ми е мътничко:)За да не отварям нова тема,искам да попитам нещо тук-мисля да се насоча към електронен магазин(четох тук за QUICK.CART) и ме интересува дали такъв е-shop се прави(сглобява) лесно от човек с повърхностни знания-знам че зависи от много неща(чисто теоретично).И във връзка с магазина-дали ядрото му е поне базово оптимизирано за Google!Ще бъда благодарен за мнения!
 
От: Помогнете!Google ме деиндексира!

тема,искам да попитам нещо тук-мисля да се насоча към електронен магазин(четох тук за QUICK.CART) и ме интересува дали такъв е-shop се прави(сглобява) лесно от човек с повърхностни знания-знам че зависи от много неща(чисто теоретично).И във връзка с магазина-дали ядрото му е поне базово оптимизирано за Google!Ще бъда благодарен за мнения!

куик карт ще се направи и от блондинка докато си лакирва ноктите на краката с розов лак и цветенца!:twisted::twisted::twisted:

няма бази данни няма нищо - качваш файловете и ... това е! почваш да тъпчеш стока извътреи продаваш аз запшочнах с такъв магазин и съм мнооого доволен - още гои държа и продължава да си прави продажби:) линковете му са много приятни за гуглету има си и разни вътре оптимизации абе бонбонче е !
 

Горе