CODEXGIGAS
Active Member
Здравейте на всички! Искам помощ относно това да издиря абсолютно всички мотиватори в България в стил Юли Тонкин и всички фейсбук специалисти като Стилиян Запорожанов. С интерес постоянно следя тези двама човека и следя всички тяхни действия в ютуб , фейсбук и официалните им сайтове. Моля , ако знаете за още такива хора , споделете ги с мен. Сигурен съм , че повечето от вас са срещали и са попадали на много такива хора. Нека , да научим техните имена и да се възползваме от тях. Ще ви бъда много благодарен , ако споделите с мен.
==> До екипа на предприемач.com. Моля ви , не изтривайте темата , това е много полезна тема и доста хора , може да имат интерес към всички тези специалисти и мотиватори , които ще се изброят тук. Ако естествено , темата не се напълни с "хейт" и "тролове" както винаги се получава.
==> До екипа на предприемач.com. Моля ви , не изтривайте темата , това е много полезна тема и доста хора , може да имат интерес към всички тези специалисти и мотиватори , които ще се изброят тук. Ако естествено , темата не се напълни с "хейт" и "тролове" както винаги се получава.