Защо?Само като видях номейна и ме заболя главата.
Съжалявам за причинения дискомфорт. Може ли, ако е удобно да кажете защо ви подейства така домейна?Само като видях номейна и ме заболя главата.
Съжалявам за причинения дискомфорт. Може ли, ако е удобно да кажете защо ви подейства така домейна?
Със сигурност сте прав, първоначалната идея беше да е тестов/учебен сайт и затова не е добре обмислено това. Благодаря за отговорадомейнbg.com е много кофти избор.
Имаше таг преди, но е изтрит.Ами не сте ли вие човека, който е сглобявал тази тема на диви? От където сте го сложели го махнете. До колкото знам wp няма вградена опция за cannonical, значи трябва да е от някой SEO плъгин. Най-разпространеният е Yoast SEO премахването чрез него става от самата страница най-долу под divi buildera в полетата за meta title, meta desc, би трябвало да има табче cannonical. Тук има картинки - https://yoast.com/help/canonical-urls-in-wordpress-seo/
Нямам опит- това е първият сайт, който се опитвам да сглобя. Имах желание да опитам, няма да се занимавам с изработка на сайтове. Просто искам да го направя като хората затова помолих за съдействие.После нека пак някой каже колко лесно се правел сайт на WP.
Нямаш ли опит/мозък нищо няма да се получи.