glndrk
Well-Known Member
От: Помощ за създаването на сайт
Ще дадеш, ще дадеш. Тези 90лв ще ти ги опука за 3ена, а ако за занимава "евтин специалист" и за един може
А резултат никакъв. За да има някаква полза ти трябва реклама между 3 и 6 месеца (минимум)...
Относно 'детската градина' мислиш ли, че сайт на такава тематика, трябва да излежса така?
И последно. Както казах и преди, според мен стратегията ти е крайно грешна, и не си струва изобщо да наливаш пари в тоя саит... Защо?
Ако някои които се занимава сериозно, се захване да прави такъв сайт, твоя ще го пребори дори само с дизаина... Така, че ако продължиш с тази стратегия паритв които ще хвърлиш са хвърлени на вятъра...
Вариантите са два. Намираш някои които да ти направи всичко както трябва.
Или завършвате го както сте го запчнали имсираш да инвестираш в него... По горе казах защо....
Аз исках мнения за това дали да е на кирилица или на латиница и тук мненията бяха колебливи. Препоръчаха го хора, които се занимават професионално със сайтове, че като е на кирилица ще може по - лесно да се класира. Домейна вече е закупен и не смятам да хвърлям още пари за други домейни и т.н. По сайта ще има още малко промяна така или иначе.. знам че в момента не е много добре изглеждаща идеята, но смятам, че ще се получи. А не съм казвал, че ще давам 500лв или 5000лв. за адуорд и защо ти прилича на сайт за детска градина?
Ще дадеш, ще дадеш. Тези 90лв ще ти ги опука за 3ена, а ако за занимава "евтин специалист" и за един може
А резултат никакъв. За да има някаква полза ти трябва реклама между 3 и 6 месеца (минимум)...
Относно 'детската градина' мислиш ли, че сайт на такава тематика, трябва да излежса така?
И последно. Както казах и преди, според мен стратегията ти е крайно грешна, и не си струва изобщо да наливаш пари в тоя саит... Защо?
Ако някои които се занимава сериозно, се захване да прави такъв сайт, твоя ще го пребори дори само с дизаина... Така, че ако продължиш с тази стратегия паритв които ще хвърлиш са хвърлени на вятъра...
Вариантите са два. Намираш някои които да ти направи всичко както трябва.
Или завършвате го както сте го запчнали имсираш да инвестираш в него... По горе казах защо....