B BigBoss New Member 7 Юли 2007 #1 Искам да започна да правя MPOG игра. Можете ли да ми дадете някакви съвети какъв софтуер да използвам и т.н.
Искам да започна да правя MPOG игра. Можете ли да ми дадете някакви съвети какъв софтуер да използвам и т.н.
B BigBoss New Member 7 Юли 2007 #3 Tsanko каза: Мии то няма софтуер. Сядаш, измисляш я и почваш да я пишеш сам. Увеличете... А няма ли нещо готово и само да се попромени малко?
Tsanko каза: Мии то няма софтуер. Сядаш, измисляш я и почваш да я пишеш сам. Увеличете... А няма ли нещо готово и само да се попромени малко?
DEATH Member 8 Юли 2007 #4 BigBoss каза: А няма ли нещо готово и само да се попромени малко? Увеличете... ако намериш игра с open source.
BigBoss каза: А няма ли нещо готово и само да се попромени малко? Увеличете... ако намериш игра с open source.
inviSible New Member 8 Юли 2007 #5 BigBoss каза: А няма ли нещо готово и само да се попромени малко? Увеличете... Имаше една игра за Зеления Дракон с код обаче е много гадна... смисал мн проста и няма да имаш мн потребители... най добре си я напиши сам
BigBoss каза: А няма ли нещо готово и само да се попромени малко? Увеличете... Имаше една игра за Зеления Дракон с код обаче е много гадна... смисал мн проста и няма да имаш мн потребители... най добре си я напиши сам