Здравейте! Наскоро закупих Total Import Pro за Opencart. Тествах го, работи добре, прави това което ми е нужно но не мога да разбера как да вкарам опции на продуктите. Става въпрос за размери на дрехи и обувки. Файла от който импортвам е CSV и размерите на дрехи или обувки са в една колона разделени със запетая (S, М, L, XL, 2XL за дрехи и 36, 36.2/3, 37.1/3, 38, 38.2/3, 40, 40.2/3, 42 за обувки)
Та въпроса ми е как може да се вкарат размерите като опции. Опциите съм ги направил в магазина да са радио бутони. Версията на опенкарт е 1.5.6
А и втори въпрос Как може да се следи дали продукта е наличен или е изчерпан при доставчика. В таблицата няма колона която да показва дали е наличен. Има колона с URL на продукта в сайта на доставчика. Дали от там може да се вземе?
Дано съм обяснил правилно.
Та въпроса ми е как може да се вкарат размерите като опции. Опциите съм ги направил в магазина да са радио бутони. Версията на опенкарт е 1.5.6
А и втори въпрос Как може да се следи дали продукта е наличен или е изчерпан при доставчика. В таблицата няма колона която да показва дали е наличен. Има колона с URL на продукта в сайта на доставчика. Дали от там може да се вземе?
Дано съм обяснил правилно.
Последно редактирано: