Помощ Google не индексира вече сайта ми

valk

New Member
:(
Страницата е с девет годишна история но е на сървъра на hit.bg не съм сменял домейна поради големия обем и поради това че винаги съм се индексирал на първо място първа строница по ключови думи които засягат продуктите които предлагам През 2007 година една сутрин установих че по над 80% от думите не съществувам в която и да е страница на google по други отново си излизах на първо място с няколко технки малко платена реклама и други похвати за седмица почнах да се появявам отново на първа страница макар вече на втора и трета позиция но по всички ключови думи на първа
На 07 ноември 2010 година изведнъж установих че сайта ми въобще ама въобще не се индексира в google по никакви ключови думи и дори homepage изписан в google въобще не съществува с едно изключение всички подстраници изписани в google съществуват администратора на сайта ми не може да разбере за какво става въпрос не е получавал от Google предупреждения за banned и просто си нямаме представа за какво става въпрос. Една подробност във всички останали търсачки всичко си е ok по сайт и ключови думи.
Ако някои може да даде някакво предположение по този казус моля да помогне дали причината е в GOOGLE в сървъра на Hit.bg или администратора е сбъркал нещо и по тоци начин се е бъгнала цяла та история
Благодаря ви предварително:shock:

От: Помощ Google не индексира вече сайта ми

Я пусни да го погледнем? Нещо правил ли си преди това?

В webmaster tools добавил ли си го? Там нещо показва ли на crawler access - някакви блокирани страници и тн? Секцията malware също, грешки из страниците, ...? Разглеждал ли си там за нещо странно?
Аз така от пръв поглед нищо не намирам, ама и не съм много експерт...

Да всичко е проверено няма блокирани страници но въпреки това по тези признаци е възможно точно това да се е случило каво ли не опитахме за това и като предположение се чудя дали hit.bg нямат връзка с това защото принципно са блокирали достъпа от чужбина поне според една програма другото е администратора при качване на ново съдържание нещо да е направил ама той провери десет пъти и казва че вината не е в него

Че то се случва някои неща да изчезнат от гугъл за известно време. По мои наблюдения, ако причината не е в теб, а е технически проблем при гугъл за около една седмица се връщат нещата на мястото си.

Ако изкарваш пари от тая работа вземи си плати да ти напряват едно по-приятно сайтче със CMS, че да можеш да си го администрираш като хората, а не да се мъчиш. Купи си нормален домейн и нормален хостинг...
Пък този му дай редирект - ако се оправи...оправи, ако не...имаш си нов сайт и така. :)

И аз имам същия проблем. Сървърът на hit.bg не пуска паяка на Гугъл да лази. Дава тайм-аут. Имам огледален сайт на сървър извън България с безплатен хостинг. Само ще допълня и актуализирам някои неща. Гугъл индексира този сайт без да го регистрирам.

Да и при мен е така даже сайта не иска да ми го добави в Web Master .... беше си Удостоверен но изведъж загуби всичко както и посещенията си ... при всеки един опит да го Удостоверя ми дава грешка и посещенията паднаха разбира се ;-)

Какво има да се разбира.Хита е забранен за IP от чужбина.
Нали не очакваш Гугъл да пуснат бот с българско IP.

Горе