Adnancobeed
Active Member
Здравейте, трябват 130лв пари на заем, утре след обяд ще ги върна с еконт, ако някой може да помогне да ми пише, благодаря
Пари имам, но нямам банкова сметка и заради причини не мога да отида до еконт днес, а утре мога. Ако някой може по банков път да плати аз ще му върна утре от еконтАко си сигурен че можеш да ги върнеш за ден два - пробвай вивус - първия им бърз кредит е без лихва мисля, че до 300-400лв макс даваха така. Взимала съм веднъж преди година, точно по същия начин ми трябваха 100лв на момента заради забавено плащане от работодател изплатиха ми ги същия ден до около 1 час след заявката - единствено при връщането дължах такса на изипей без скрити лихви и тъпотии. Но това е само ако си на 100% сигурен че ще ги върнеш бързо иначе се заробваш....
Такива предприемачи ли има в тоя форум @Blinky? Клиенти на фирми за бързи кредити, евала...Ако си сигурен че можеш да ги върнеш за ден два - пробвай вивус - първия им бърз кредит е без лихва мисля, че до 300-400лв макс даваха така. Взимала съм веднъж преди година, точно по същия начин ми трябваха 100лв на момента заради забавено плащане от работодател изплатиха ми ги същия ден до около 1 час след заявката - единствено при връщането дължах такса на изипей без скрити лихви и тъпотии. Но това е само ако си на 100% сигурен че ще ги върнеш бързо иначе се заробваш....
Някой ми изпрати и му върнах, не се притеснявайДо няколко седмици сигурно ще има ъп на "Черния списък" с поредната сърцераздирателна история.
Тъкмо си казвах John Galt този път нищо не писа, как така всичко е наред, но появи се, тъкмо се притеснявах.. ЕвалаТакива предприемачи ли има в тоя форум @Blinky? Клиенти на фирми за бързи кредити, евала...
Като ти пратих 10 лева на аванта не рева, сега защо ревеш?
Аз на @Blinky съм писал да деактивирам да знаеш. Уж предприемач търси мнения за добър принтер, когато става въпрос за теб всичко е ок, но когато някой друг, това така е било не знам си какво.. Ако това ти е толерантност не мога да мисля как сше си не толерантен..Не рева, казвам.
А всичко, което е било по въпроса с 10те ти лева, си е написано в старата тема.
Нищо ново не съм казал. Само ти напомням да се държиш на положение.
Ще пиша на когото си искам.
@Blinky за коша. Стига са се толерирали просяци в тоя форум, нали уж сме предприемачи.
Не съм измамник.Аз като виден кредитор на половината квартал, съзирам тука класическа измамна схема. Взимаш малка сума, връщаш, после малко по-голяма, пак връщаш. Накрая взимаш каквото ти трябва и се скриваш. Общо взето, класика в жанра. Работи поради добрата кредитна история, която се згражда. Тука @John Galt малко обърка нещата с подхода си, ама се видя, че пак нещо подобно се търси, като ефект. ..
Не съм измамник.