uni-web
Well-Known Member
От: Популяризиване на фирма за произвеждане на луксозни мебели от дървен масив
Срещу репутация такъв смях не бях чувал, не мислех, че сме се събрали тук в форума да си мерим......
Какво мислиш, че ще постигне повече с един сайт който се направи по твоят вариант? Прегледал ли си в каква ниша иска да се класира, и колко ще му струва това, и дали ще успее с сайт с няколко странички без блог и екстри да дигне домейна в топа? Моля ви колеги, готино е че ме развеселявате, но все-пак прегледайте нещата преди да пишете.
Изработката на сайта и дизайна са най-малкия дявол!!!! След него идва огромния, да сбориш сайта с всички що де го има в нишата в гошо!!!!!
ПС. И сайтове които го съветваш да избере, се правят за сателитки, не за сайтове!!!!
Срещу репутация такъв смях не бях чувал, не мислех, че сме се събрали тук в форума да си мерим......
Какво мислиш, че ще постигне повече с един сайт който се направи по твоят вариант? Прегледал ли си в каква ниша иска да се класира, и колко ще му струва това, и дали ще успее с сайт с няколко странички без блог и екстри да дигне домейна в топа? Моля ви колеги, готино е че ме развеселявате, но все-пак прегледайте нещата преди да пишете.
Изработката на сайта и дизайна са най-малкия дявол!!!! След него идва огромния, да сбориш сайта с всички що де го има в нишата в гошо!!!!!
ПС. И сайтове които го съветваш да избере, се правят за сателитки, не за сайтове!!!!
Още един-два съвета: Направи го максимлно прост. Една страница със снимки и една за контакти (скайп и телефон). Докато не си му пуснал SEO и не си изхарчил по-голяма бюджет за реклмата. Това е за 1 час работа да се преправи. Ако не го можеш, дай го на някой тук за 20-50 лв ще ти го направи, а ако намериш някой може и за без пари срещу репутация даже да ти го направи.
Остави си или си постави, ако нямаш Аналитикс и следи, колко време прекарват хората в сайта и като правиш каквито и да е промнени следи от там как това влияе на поведението на посетителите.