Ама верно още не си оптимизирал снимките. Та това се прави за броени минути! Ето да вземем за пример тая снимка -
http://st-wedding.com/wp-content/uploads/2013/04/demetra-fotosesiq.jpg 500 KB е това нещо, половин мегабайт! Прекарах я през сайтчето което аз ползвам (
https://tinypng.com/) и излезе 390 KB без забележимо деградиране в качеството. А през сайтчето дето
agatha65 е предложила се получи даже още по-добре: 325 KB. Само за сравнение, сейвнах снимката през Photoshop на качество 6 и се получи 382 KB, но наистина забелязвам замазаност в детайлите. Сайтчетата дават по-добър резултат и даже са по-лесни за използване. Действай с Кракена.
Аз лично бих качил снимките в определена от мен директория през FTP. Виж какво се получава когато стъпя с мишката върху някоя снимка - вижда се нейния реален адрес долу в ляво -
http://prntscr.com/alkrhr. Остави че wp-content издава използването на Wordpress (някои като мен намират използването му за аматьорско), ами и датите са странно различни. Албум от края на 2015 качен в началото на 2013, WTF? Въобще трябва ли му на някой да знае кога е правен албума?? Аз бих казал - НЕ.
Още бих сложил
title атрибут на всяка снимка, и то различен за всяка, и то
на български. Всички знаем, че Google обича разнообразието, нека да има такова. В момента снимките имат
alt атрибут и той изглежда горе-долу така -
demetra-fotosesia-fotograf-portreti-mrachni. Ти кажи за кой е полезна такава информация - fotosesia, fotograf, portreti то мрачни портрети
Не мисля че
alt е чак толкова важен, но на тебе снимките са ти продукта и около всяка от тях всичко трябва да бъде пипнато.
title е текста който се появява около секунда след като стъпиш с мишката върху снимката и предполагам, че Google разчита на него за търсенето в Изображения. Не подценявай тази част от търсачката
Сайта е за българи, нали така, тогава нека всичко е на български. Защо в Проекти половината албуми са на латиница, другата половина на кирилица? Desislava, Ani, Ralica... и около тях Деметра, Маги и Валенсия. Много разхвърляно така, изглежда несериозно, лош дизайн.
И като говорим за дизайн, виж страницата УСЛУГИ / ЦЕНИ на вече нормалната резолюция 1920x1080. Текста се е залепил в лявата част и стои грозно. Целия е бял, изглежда скучно. Не казвам обаче да се направи шарен. Виж страниците с пакетите на други сайтове и ще видиш че най-често всеки пакет си има своя зона, а цената се откроява и вижда от далече. Такава страница трябва да е радост за окото, да компенсира от това че е болка за сърцето
За какво е тоя календар на дъното на всяка страница? Аз идея си нямам, а на всичкото отгоре какъвто е бял, въобще не стои на място. Изглежда ми като грешка в дизайна.
Нямаш никакъв footer. Не бих го определил като нещо задължително, но де да знам, всички сме свикнали да го има на всеки сайт. Вместо него сега стои някаква по-светла зона с ненужно за всеки посетител тракерче. Просто долната зона на сайта изглежда счупена.
Споделям мнението, че в сайт на който в домейна му има
wedding трябва да има само и единствено сватбени неща. Иначе по-добре би било да е st-photography или нещо такова. Името на сайта все пак трябва да говори за съдържанието му. И в тоя ред на мисли, дори да напиша
st wedding в Google, въобще не ми излиза сайта. Не знам как ще те намират. Дори някой да запомни двете срички, с тях не става, с абсолютно нищо не са уникални.