Популяризиране на статия в Свежо

5ROVBABY

Active Member
Рейтинг - 90.5%
19   2   0
Привет,

Предлагам Ви услуга, която ще направи статията Ви популярна в Свежо. Ако статията Ви има множество гласове, това увеличава потребителите да я прочетат и евентуално да стигнат до сайта Ви.

Каква е същността на услугата?

Получавате 25 гласувания за публикуваната от Вас статия в Свежо[точка]нет. За да е сигурно освежаването на статията Ви, желаната от Вас статия от Свежо ще бъде събмитната в 23 български социални мрежи.

Каква е ползата статията Ви да има много гласове?

Статията Ви става популярна и така привличате трафик към сайта си.

Как става изпълнението на услугата?

Всеки един глас се дава от мен ръчно, както и всеки един събмит се прави от мен с помощта на софтуер.

Каква е цената?

4 лева за 25 гласувания и 23 събмитвания

Колко време отнема изпълнението на услугата за 1 статия?

От 1 до 2 часа. Ще получите уведомително писмо, кога е започнало изпълнението на услугата, както и писмо, когато услугата и изпълнена.

Как става заплащането?

Чрез Epay, Paypal и Moneybookers. След като уточним датата и часа за започване на процеса, заплащате предварително, като ако услугата не бъде изпълнена в срок от 24часа, след получаване на писмо, че е започнат процеса, получавате парите си обратно, както и 1 безплатна статия.

Ако статията Ви не стане свежа?

Получавате парите си обратно!

Ще получа ли репорт?

Да, може лесно да проверите гласовете на статията след като Ви уведомя, че съм свършил изпълнението. Също така ще получите текстов файл с линкове за събмитнатата статия във всяка една от социалните мрежи в списъка.
Какво се изисква от Вас?

Вие само трябва да ми изпратите линка на статията на посочените по-долу скайп или и-мейл. Ако статията Ви в Свежо няма картинка, а желаете да добавите за събмита, ще тряба да ми изпратите и нея, или да ми дадете URL адреса ѝ.

С мен може да се свържете чрез:

e-mail: [email protected]
GSM: 0887 146 730

С радост ще отговоря на всичките Ви въпроси.

Поздрави,
Георги Василев

Последно редактирано:
От: Популяризиране на статия в Свежо

Ами аз не виждам смисъл една страница да се преглежда много пъти от един човек, пък и мисля, че ИП-то ще бъде засечено и ще се отчете само 1 преглед.

Какво трябва да засече Свежо? Свежо засича, че трябва да направи статията популярна :)

ок, въпросче

кое от двете практикуваш:
1. минаваш през проксита (анонимен глас)
2. гласуваш с други твои профили (все ми е тая дали през проксита)

Има значение - в първия случай стойността на гласовете е значително по ниска. Ако все пак ползваш първия - реферали, чистене на кешове такива работи? Отново въпросът ми е разбираем - не искам да ми отлети профила или не дай Боже да ми баннат домейна за спам.

Благодаря за отговорите - убеден съм, че адекватен отговор ще бъде полезен за продажбите също! Успех с услугата!

Според мене няма файда оттова , 6 лв. са много за такава услуга ,като всеки може да си го направи това нещо сам ... никога не бих ти платил повече от 1 лев за 1 статия.. :) и все ако има хора които ще рискуват и имат повече пари нека си ги дадат..

Има и една врътка в свежо- че нови сайтове , които не са пускали линкове- много с по малко гласове стават популярни.Докато тези които постват всеки ден си трябва едно 40-50 и нагоре гласа.Също от значение е и категорията, но това е просто защото в някой конкуренцията(други линкове) са по малко като бройка и събират по малко гласове като цяло.

Като цяло човека се опитва да измисли нов пазар откъдето да направи няколко стотачки,надявам се да му тръгне , Успех батка :)

Re: От: Популяризиране на статия в Свежо

Според мене няма файда оттова , 6 лв. са много за такава услуга ,като всеки може да си го направи това нещо сам ... никога не бих ти платил повече от 1 лев за 1 статия.. :) и все ако има хора които ще рискуват и имат повече пари нека си ги дадат..

ендей тъй с лошо - има пазар ако услугата се извърши като хората. Аз за това питам. Вярно, че посещенията от свежо са в пъти по-малко от преди година-две но още си заслужават вниманието. Вече е въпрос как ти е изпълнена услугата - галиба мен баш тъз част ме интересува

От: Re: Популяризиране на статия в Свежо

ок, въпросче

кое от двете практикуваш:
1. минаваш през проксита (анонимен глас)
2. гласуваш с други твои профили (все ми е тая дали през проксита)

Има значение - в първия случай стойността на гласовете е значително по ниска. Ако все пак ползваш първия - реферали, чистене на кешове такива работи? Отново въпросът ми е разбираем - не искам да ми отлети профила или не дай Боже да ми баннат домейна за спам.

Благодаря за отговорите - убеден съм, че адекватен отговор ще бъде полезен за продажбите също! Успех с услугата!

Гласуването става чрез други профили. Не ползвам прокси. Чистя кеша. Всички профили са регистрирани като български, някои с истински имена, други с измислени. Реших да предложа тази услуга, защото досега не съм я срещал, а Свежо си е голям сайт за България.

ОК, една безплатна статия за някой ветеран във форума, условието е да има много репутация и много положителен iTrader, а и освен това ще е хубаво да напише едно ревю.

взимам ревюто :)

Моето ревю: 5ROVBABY, сам публикува статията и за половин час тя стана свежа. Статистиката след като е била свежа от 2 минути - Видяна: 1 път. Сега като е свежа ще дръпне трафик.

Една промоция за потребителите на nmarket.bg

хм, тъкмо питах в другата тема за тоз доставчик и какви гаранции дава за изпълнението пък то си бил ти

как можеш да си сигурен, че публикацията ми ще стане свежа с 25 гласа? В смисъл виждам, че го гарантираш. Аз съм имал публикации и с над 40 гласа в рамките на няколко часа и не станаха свежи. Моля, поясни ако предпочиташ и на лично. Благодаря!

Възползвах се от услугите 5ROVBABY и останах много доволна. :)
Изпълни поръчката ми за по-малко от половин час и беше много коректен.
Удоволствие е да се работи с него! :)

От: Re: Популяризиране на статия в Свежо

Възползвах се от услугите 5ROVBABY и останах много доволна. :)
Изпълни поръчката ми за по-малко от половин час и беше много коректен.
Удоволствие е да се работи с него! :)
А сега, след като статията е свежа, сподели колко посещения си получила.

Горе