Естествено договор на хартия с тях нямам, но и 30 дни минаха!Чл. 9. (1) КЛИЕНТЪТ има право на връщане на платената от него на ДОСТАВЧИКА сума в 30-дневен след сключването на договора, ако по една или друга причина е неудовлетворен от УСЛУГАТА.
Чл. 2. (1) При натискане на бутона 'Съгласен съм', който се намира в раздела 'Запознаване с общите условия на договора', КЛИЕНТА декларира, че е запознат с условията, съгласен е с клаузите и се задължава безусловно да ги спазва.
(2) Натискането върху виртуалния бутон 'Съгласен съм', от КЛИЕНТА се счита за електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис (ЗЕДЕП), като със записването му на съответен носител в сървъра на ДОСТАВЧИКА електронното изявление придобива качеството на електронен документ по смисъла на цитирания закон.
Да, но дали е коректна? Не съм използал хостинг от тях, но от скоро чета само негативни коментари.НАСТОЯВАМ темата да се премахне!!! Все пак това е НАЙ-БЪРЗО РАЗВИВАЩАТА се компания!!!111!!!111
Да, но дали е коректна?
Да, но дали е коректна? Не съм използал хостинг от тях, но от скоро чета само негативни коментари.