RealMoney
Well-Known Member
От: От: Порочният кръг
Без да ме познаваш и без провокация започна с квалификациите и обидите. Типичен хейтър. Добре,че съм свикнал да не се впечатлявам на умствено и културно изостанали, злобни и комплексирани хора като теб.
Отворен съм за диалог, по принцип, като дори нямам проблем да се видим и изпием по бира, за да поговорим за политика, но като че няма смисъл.
Ако искаш ще се обръщам с Колю към тебе, няма проблем. Слушай, Колю, ти мойто момче си обикновена политическа разпоретина, демек курвентия, дето чака да види на къде ще задуха вятъра и да заеме най-печалившата позиция. Използваш много думи и нищо не казваш. Хем си с всички и същевременно с никой. Не може да се изказваш компетентно по всички въпроси и да не вземаш позиция, щото никой да не може да те захапе. Ще стане български политик от тебе, действай!
Без да ме познаваш и без провокация започна с квалификациите и обидите. Типичен хейтър. Добре,че съм свикнал да не се впечатлявам на умствено и културно изостанали, злобни и комплексирани хора като теб.
Отворен съм за диалог, по принцип, като дори нямам проблем да се видим и изпием по бира, за да поговорим за политика, но като че няма смисъл.