G gangster New Member 13 Април 2009 #1 Имам един малко тъп въпрос: Как да публикувам пост без да ми го вади на началната страница ами с линк от друг пост да се отива към него?
Имам един малко тъп въпрос: Как да публикувам пост без да ми го вади на началната страница ами с линк от друг пост да се отива към него?
G gangster New Member 14 Април 2009 #3 От: Постинг въпрос-Blogger happyslacker каза: Публикувай го със стара дата. Увеличете... То хубаво, но датата май не може да се променя. Оръчках на всякаде но само формата и мога да променя.
От: Постинг въпрос-Blogger happyslacker каза: Публикувай го със стара дата. Увеличете... То хубаво, но датата май не може да се променя. Оръчках на всякаде но само формата и мога да променя.
C cybervn New Member 14 Април 2009 #4 От: Постинг въпрос-Blogger Може може погледни пак Жокер: Погледни долу в дясно "Опции за публикуване"
От: Постинг въпрос-Blogger Може може погледни пак Жокер: Погледни долу в дясно "Опции за публикуване"
G gangster New Member 14 Април 2009 #5 От: Постинг въпрос-Blogger cybervn каза: Може може погледни пак Жокер: Погледни долу в дясно "Опции за публикуване" Увеличете... Ааа намерих го Само там май не бях погледнал. Мерси батка!
От: Постинг въпрос-Blogger cybervn каза: Може може погледни пак Жокер: Погледни долу в дясно "Опции за публикуване" Увеличете... Ааа намерих го Само там май не бях погледнал. Мерси батка!