uni-web
Well-Known Member
От: Постовете от офтопик и политика не се броят вече
Чакай сега , че нещо или съм пийнал или не мога да те разбера правилно, аз казвам , че не ми пука за репутацията ти ме изкарваш , че все-едно се пъча с нея????
Ами нека админите да ми я занулят щом толкова пречи, нямам проблем даже могат и да ми сложат одметка на мен да не може да ми се дава положителна репутация и да не ми се броят постовете в нито една тема.
Пък, това, че съм се държал сякаш форума бил мой е пълна глупост, и никой не съм повдигал за хустили , мустили и каквото и да е , да давал съм често репутация на определени хора с които се лаете навсякъде, но какво лошо има в това като видиш добро мнение да дадеш положителна репутация, или пък обратното?
Нещо логиката ти куца в поста, нима ти не си получавала полужителна репутация от мен?
Чакай сега , че нещо или съм пийнал или не мога да те разбера правилно, аз казвам , че не ми пука за репутацията ти ме изкарваш , че все-едно се пъча с нея????
Ами нека админите да ми я занулят щом толкова пречи, нямам проблем даже могат и да ми сложат одметка на мен да не може да ми се дава положителна репутация и да не ми се броят постовете в нито една тема.
Пък, това, че съм се държал сякаш форума бил мой е пълна глупост, и никой не съм повдигал за хустили , мустили и каквото и да е , да давал съм често репутация на определени хора с които се лаете навсякъде, но какво лошо има в това като видиш добро мнение да дадеш положителна репутация, или пък обратното?
Нещо логиката ти куца в поста, нима ти не си получавала полужителна репутация от мен?
Очевидно този форум за теб означава много. Непрекъснато обясняваш и поясняваш как си си заслужил репутацията и колко помагаш на хората. Как имаш "история" в този форум и си значим за него. Това още преди време като си позволи да пуснеш тема срещу мен, ако се сещаш.
Никой не ти отрича заслугите, въпросът е реално как успяваш да се разбереш с останалите?
Дори по офф-топичните теми да пишеш безпристрастно и с някаква мисъл "без Его"?
А, че си обидчив и можеш да отвръщаш, на това всички са свидетели, но не това е интересното в един форум.
Интересно е общуването. С всякакви хора.
Която и админска тема да се пусне даваш твоето виждане като че е твой форум. няма лошо. Но аз мисля, че настоящите админи се справят повече от добре и с организацията и с потока потребители.
В такъв случай би било ... забележително да пуснеш една интересна тема. В която по възможност да не си недоволен от нещо, някой, някога. А така. Просто тема. "Коя бира е по яка и защо?"
Но най-неприятно ми е, че всяко мнение, дори и без цитат приемаш лично. Ако си чел по-напред ще видиш на кой му е за репутацията „която ти така галантно и джентълменски предоставяш) и за броя мнения, за да стане за малко Hustla! Отделно на други, които се усетиха и виновно си изтриха подписа, докато спамеха. Но това не им попречи да озлобеят и да си го изкарват косвено по темите като свекърви.
Така че бъди малко по-размислящ и после ...общителен. Последното всеки го може, но трябва да е и интересно.
...и за протокола: понеже ти много се гордееш с твоята зодия, от моята е, че никога не забравям, когато незаслужено са ме низвергвали. И обичам да се знае. Защото след сервилниченето мразя лицемерието.