Колко от Вашите потребители познавате? И колко от тях биха се съгласили да дадат своето мнение за Вашата услуга, продукт, марка? Което да е умерено положително, разбира се. А колко от Вашите потребители могат да напишат мнението си - така, че да Ви върши работа за публикуване онлайн?
Вече можете да си поръчате писане на „потребителски мнения“. Услугата и автора са/сме проверени и изпробвани от няколко БГ марки/фирми (едната – лидер в хранителните добавки). Резултатите са положителни – по разкази на клиентите, и щом пак се обаждат...
За да обсъдим Вашето „потребителско мнение“ от „реален потребител“:
* изпратете ми информация за продукта, услугата, марката, сайта;
* опишете максимално подробно от какъв точно потребител очаквате мнение;
* посочете как и къде искате да използвате мнението, и защо.
Писането на „потребителски мнения“ е дискретна услуга. Така че, не очаквайте (и не искайте) публикуване на примери в темата. Пишете ми на лично съобщение, и там можем да обсъждаме и да си показваме всичко възможно. Конфиденциалността е гарантирана и задължителна. Удоволствието да получите Вашето потребителско мнение – също.
Вече можете да си поръчате писане на „потребителски мнения“. Услугата и автора са/сме проверени и изпробвани от няколко БГ марки/фирми (едната – лидер в хранителните добавки). Резултатите са положителни – по разкази на клиентите, и щом пак се обаждат...
За да обсъдим Вашето „потребителско мнение“ от „реален потребител“:
* изпратете ми информация за продукта, услугата, марката, сайта;
* опишете максимално подробно от какъв точно потребител очаквате мнение;
* посочете как и къде искате да използвате мнението, и защо.
Писането на „потребителски мнения“ е дискретна услуга. Така че, не очаквайте (и не искайте) публикуване на примери в темата. Пишете ми на лично съобщение, и там можем да обсъждаме и да си показваме всичко възможно. Конфиденциалността е гарантирана и задължителна. Удоволствието да получите Вашето потребителско мнение – също.