По скоро темата е като за : "акъл море, глава шамандура". Детето най-вероятно е ударило с топка сняг някой и сега се чуди как да пита дали ще го съдят...мозък в гипсово корито.
По скоро темата е като за : "акъл море, глава шамандура". Детето най-вероятно е ударило с топка сняг някой и сега се чуди как да пита дали ще го съдят...мозък в гипсово корито.
Ако щетите на ударената кола наистина за 10-15к след леко ПТП, този който е бил зад волана, няма да го съди.....По скоро темата е като за : "акъл море, глава шамандура". Детето най-вероятно е ударило с топка сняг някой и сега се чуди как да пита дали ще го съдят...
Защото не познава аш автора на тематаНай-добре се настрой за спорове със застрахователите, но си отстоявай своето - щом ченгетата са разбрали кой го е направил. Ако имаш познат адвокат може да се консултираш и с него. По форумите явно половината коментари са неадекватни (което честно казано не го разбирам). На мен този постинг ми дава полезна информация - да внимавам с лапешките изпълнения със снежни топки. Виждал съм ги едни как хвърлят топки по трамваите (на спирката пред строителния техникум) и даже успяват да нацелят някой отворен прозорец на трамвай. Но не бях се замислил, че могат да предизвикат катастрофа. Дано успееш да вземеш нещо.