Търся: Почасова Допълнителна работа/Платен стаж

Aleksandar Hristov

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте,
Казвам се Александър и търся допълнителна почасова работа или платен стаж със заетост след 17:00 ч. през делничните дни и целия уикенд в сферата на e-commerce & digital marketing. Като цяло, това е моята страст и идеята ми за личностно развитие е насочена изцяло в тази насока. Уча постоянно и се стремя да съм синхронизиран с темпа на развитие на концепции, технологии и практика в сферата на дигиталния маркетинг. Мотивиран съм и изпълнителен в поставените задачи, а във всяка една от тях, гледам да добавя нещо и от себе си! По-надолу ще намерите инфо, с какво мога да полезен за някого, ако някой се припознае в нуждата от такъв човек, ще се радвам да си бъдем взаимоизгодни :)
  • Имам завършени курсове за SEO optimization & Google Analytics /Universal, но се ориентирам лесно и в GA4, като при необходимост, намирам начините за настройване на необходимите параметри и анализ на метрики/ Служа си доста дорбре с инструментите на Google Workspace - Gmail, Search Console, Google Ads, GTM, Drive, Forms и т.н.
  • Работя и съм работил с уеб базирани и десктоп софтуери за SEO Audit - Netspeak Spider; KW research, Benchmarking/ Competition Demand, Product Ranking, Financial KPIs, Inventory management - Helium 10.
  • Компютърно грамотен съм - работя с MS и iOS операционни системи еднакво добре.
  • Служа си отлично с MS Excel & Word <> Google Sheets & Docs - боравя с формули, масиви от данни, условно форматиране, макроси и много базово Excel VBA /разработвал съм примитивна версия на инструмент за отчитане км на автомобили/
  • Не съм с експертиза в областта, но имам силно влечение и добро разбиране към анализиране на е-commerce KPIs и изготвяне на репорти за представяне. Много има какво да се желае, но вярвам, че съм в правилната посока!
  • Създаването на съдържание не ми е чуждо, мога да работя на аматьорско ниво с Canva, няколко инструмента за Customer Journeys, Heat Maps и Mind Mapping.
  • Концепциите за Social & Email Marketing ги покривам на доста базистно ниво. Ориентирам се добре в FB Business Manager, липсва ми практика, за да кажа, че разбирам от реклама, но пък считам, че съм идеен и проактивен, че да се развия и на там.
  • Работил съм на къстъм CMS платформа и съм интегрирал цялостна ERP система в предриятие за оптимизиране на множество оперативно-производствени и административни операции. Работната ми етика е ориентирана изцяло към процесния и системен подход.
  • Спортист съм, така че и физическата работа не ме плаши :D Стига да е в района на гр. Пловдив, бих разгледал вариянти.
Благодаря за отделеното време!
 

Горе